Trabzon'da belediye otobüsüne binen yolcular kartlarını okutunca o sene bu sene anonsu duyuyor. İşte ortaya çıkan ilginç görüntüler

Trabzon'da şampiyonluk coşkusu başladı. Belediye otobüsüne binen yolcular kartlarını okutunca o sene bu sene anonsu duyuyor. İşte ortaya çıkan ilginç görüntüler.

12.03.2022-11:10 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-17:46)

Trabzonspor'un Süper Lig'de gösterdiği başarılı maçlar sonucunda şampiyonluğu artık kesin gözüyle bakılıyor. Spor Toto Süper Lig'in bitimine 10 hafta kala, en yakın rakibine tam tamına 15 puan fark atan Trabzonspor, birçok yorumcunun söylediği gibi şampiyonluğunu ilan etmesine çok az kaldı. Durum böyle olunca, Trabzonspor'un başarısı Trabzon'da büyük sevinçle karşılanıyor. Hatta ve hatta Trabzon’da otobüste her kart basımında, ‘o sene bu sene’ sesi duyuluyor.

Karadeniz'in en güzel şehrinde sevinç rüzgarları

Taraftarlar Trabzon'un şampiyonluğunun kutlama hazırlıklarına başlarken, yaşanan sevinç ve heyecan Karadeniz'in en güzel şehri olan Trabzon'a yansıdı.


Otobüslerde yeni uygulama

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, trafik ışıklarındaki 'O sene, bu sene' görsel düzenlemesinin sonrasında, toplu taşıma araçlarında yeni bir uygulamaya geçti.


O sene bu sene

Trabzon Belediye'sinin elinde olan bütün  toplu taşıma araçlarına binen vatandaşlar, kartlarını okuttuğunda sıra dışı bir sesle karşılaştı.

Vatandaşların geçişi sırasında kartı okuyan cihazdan, 'O sene, bu sene' sesi yükseldi. O anları kaydeden bir vatandaş videoyu sosyal medyada paylaştı. Video kısa sürede viral oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal