Tozlukaya dizisinden atak geldi! Bütün dizileri gerisinde bıraktı

FOX TV ekranlarının yaz dizisi olarak izleyici ile buluşan yapımı Tozluyaka, reyting listesinde zirveye ulaştı. Genel olarak yaz dizilerinin düşük reyting alması ve teker teker final yapması üzerine Tozluyaka izleyicilerinin yüzü güldü. Beklenileni karşılayan Tozluyaka dizinin yeni bölümler çekilmeye devam ediyor.

24.07.2022-18:25 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-18:25) Tozlukaya dizisinden atak geldi! Bütün dizileri gerisinde bıraktı

Yaz sezonunun gelmesiyle beraber dizilerin sezon finali yapmasıyla yerlerini yaz dizileri almaktadır. Fakat yazın insanların televizyon başında oturmadığından reytinglerinde tavan olması beklenmiyor. Fakat her dizi için kamera arkasında verilen emek aynıdır. Genellikle yaz dizileri aşk üzerine kurulu olurken Tozluyaka dizisi, gençlik dizisi olarak boy gösterdi. 

Tozluyaka'dan çıkış geldi

Reytinglere kurban giden yaz dizilerinden sonra sevindirici haber Tozluyaka'dan geldi. Reytingleri giderek yükselen dizi 3 bölümü geride bıraktı. İlk bölümü ile istediği ilgiyi alamasada 2. ve 3. bölümlerde kendini gösteren Tozluyaka ''Ben de varım'' diyerek zirveye yerleşti. 

Gün geçtikçe rakiplerinin önüne geçen Tozluyaka dizisi, liselerde yaşanılan zorbalıkları ele alması üzerine de konusuyla dikkat çekti. Hem kadrosu hem de oyuncuları ile dizi beğenileri toplamaya devam ediyor. 

Tozlukaya reyting

Her hafta Pazartesi günü FOX TV ekranlarında yer alan Tozluyaka dizisi 3. bölümüyle beraber Totel izleyicide ilk sırada yer aldı. Yalnızca yeni bölümleriyle değil bunun yanı sıra tekrarları da fazlasıyla izlenmektedir. 

NTC Medya imzalı dizinin YouTube’daki başarısı da dikkat çeken bir başka ayrıntı. İlk bölümün Youtube’daki izlenme oranı 8 milyona ulaştı! Bu büyük başarı ile birlikte, 4. bölüm fragmanının bir kaç saat içinde 250 bine, bir gün sonra da 1 milyonun üstüne çıkmış olması, Tozluyaka dizisinin giderek daha da çok kişi tarafından merakla izlendiğini göstermekte.

Tozlukaya reyting

Tozluyaka dizi oyuncuları

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra genç kuşak oyunculardan Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal