Tozlu Yaka dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Tozlu Yaka yeni bölüm ne zaman? Hangi kanalda? Tozlu Yaka oyuncu kadrosu

FOX TV'nin yeni yaz dizisi Tozlu Yaka gençlik dizisi olarak ekranlara geliyor. Kadrosunda yer alan birbirinden başarılı isimlerle dikkat çeken dizinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, Tozlu Yaka dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Tozlu Yaka yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

24.07.2022-10:55 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-10:55)

Her hafta Cumartesi akşamı ekranlara gelen Tozlu Yaka dizisinin senaristliğini Yekta Torun yaparken, yönetmenliğini ise Semih Bağcı üstleniyor. NTC Medya yapım imzası taşıyan dizinin yapımcısı ise Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp oldu.

Tozluyaka dizi konusu

Dizinin tanıtımında konusu, "Şans bile yolunu şaşırmadan uğramazdı Tozluyaka’ya ama bodoslama daldı birbirlerini kardeş seçenlerin arasına… Umudun yolculuğu başladı bu defa... Geçtikleri her sokağa, adını söyledikleri her insana, zulüme, adaletsizliğe, sevgiye aç olanlara dokunmalarını sağladı… Bu herkesin hikayesiydi. Onlar sadece içimizdeki şanslı olanlardı." sözleriyle anlatılıyor.

Tozluyaka dizi oyuncuları

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şunlardır; Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak.

 tozluyaka dizi

Tozluyaka yeni bölüm ne zaman?

Dizinin yeni bölümü 30 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20:00'de FOX TV ekranlarında olacak.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal