Tolga Garipoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sunucu Tolga Garipoğlu ne iş yapıyor, Cem Garipoğlu ile akraba mı? Tolga Garipoğlu uzun yıllar sonra oğluyla ortaya çıktı

Bir dönemin unutulmaz programlarından Hugo ile Tolga Abi’nin sunucusu Tolga Garipoğlu yıllar sonra oğluyla beraber ortaya çıktı. Sevilen sunucuyu görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Peki Tolga Garipoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sunucu Tolga Garipoğlu ne iş yapıyor, Cem Garipoğlu ile akraba mı? İşte Tolga Garipoğlu hayatı ve biyografisi…

02.12.2023-15:00 - (Son Güncelleme: 02.12.2023-15:00) Tolga Garipoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sunucu Tolga Garipoğlu ne iş yapıyor, Cem Garipoğlu ile akraba mı? Tolga Garipoğlu uzun yıllar sonra oğluyla ortaya çıktı

Türkiye’de 90’lardaki çocukların eğlence kaynağı olan Hugo ile Tolga Abi programı, halen televizyon tarihinin en sevilen ve eğlenceli programları arasında yer alıyor. Sevilen programda sunucu olan Tolga Garipoğlu ise uzun yıllardır ilk defa oğluyla beraber görüntülendi. Bu durum da haliyle Tolga Garipoğlu son hali, Tolga Garipoğlu oğlu gibi terimlerin daha sık araştırılmasına sebep oldu. Peki Tolga Garipoğlu Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sunucu Tolga Garipoğlu ne iş yapıyor, Cem Garipoğlu ile akraba mı?

Tolga Garipoğlu oğluyla poz verdi

Hugo ve Tolga Abi programının ardından hayatına New York’ta devam eden Tolga Garipoğlu, katıldığı bir düğün töreninde oğlu Mir ile poz vermişti. Garipoğlu ve Mir’i görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken ikilinin birbirlerine olan benzerlikleri dikkatlerden kaçmadı.

Tolga Garipoğlu

Hugo ve Tolga Abi ne zaman bitti, başlayacak mı?

16 yıldır Amerika'da yaşadığını söyleyen Tolga Gariboğlu, "Program yapmayı düşünmüyorum. Hugo'nun şirketi olan hak sahibi kapandı" şeklinde konuşmuştu.

Hugo ve Tolga Abi küfür olayı gerçek mi?

Hugo ve Tolga Abi programı hakkında en çok konuşulan konulardan birisi olan küfür olayı yıllarca merak edildi. Bir çocuğun programa katıldığı ve başarısız olması sebebiyle küfür ettiği iddia edilmişti. Fakat söz konusu iddia resmiyet kazanmadı.

Tolga Garipoğlu kimdir?

Hugo ve Tolga Abi programı sunucusu Tolga Garipoğlu, 1966 yılında Ankara’da doğdu. TED Ankara Koleji’ni bitiren Garipoğlu daha sonra da ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. İşletme Yönetimi alanında master yaptı. Üniversitede iken kendince amatör talk-show, açık oturum tarzı bir program yapmaktaydı. Bu programına Barış Manço, Uğur Dündar, Ali Kırca ve Hasan Celal Güzel gibi isimler konuk etmişti. Küçük yaşlarda TRT’de çocuk saatine girdi. Uzun yıllar çeşitli dizi ve filmlerde dublaj yaptı. Hugo ve Tolga Abi adıyla dünyadaki ilk interaktif çocuk programının Türkiye'deki sunucusu ve yapımcısıdır.

Tolga Garipoğlu

Tolga Gariboğlu, 1995 yılında Konsensus adlı şirketini kurdu. 2008 yılında 5'e Gidenden Akıllı mısın? isimli bir yarışma programı hazırlayıp sunan Gariboğlu halen çocuklara yönelik dergi yayıncılığı, yerli ve yabancı formatlarla ilgili TV yapımcılığı, çocuk ve ebeveyn kitlelere yönelik danışmanlık, aktivite yönetimi ve kreatif ajans çalışmalarını bir arada yürütüyor. Ayrıca 2001 yılında Tolga Abi markasıyla kurduğu anaokulu, 2-6 yaş grubu çocuklara hizmet veriyor. 

Tolga Garipoğlu günümüzde hayatını ve çalışmalarını New York'ta sürdürmektedir.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal