Tokat'ta feci kaza: Otomobil şarampole devrildi, 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Tokat'ın Turhal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

07.06.2024-16:27 - (Son Güncelleme: 07.06.2024-16:43) Tokat'ta feci kaza: Otomobil şarampole devrildi, 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Kaza, Tokat-Turhal kara yolu Arzupınar köyü yakınlarında gerçekleşti. Mecit Görel (46) yönetimindeki 06 BFJ 993 plakalı Otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kaza sonucu Rüşan Görel (57), Suzan Görel (55) ve Yeliz İlhan (27) olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

Yaralıların Durumu

Kazada yaralanan sürücü Mecit Görel ile araçta bulunan Levent Görel (18) ve Ecrin İlhan (5) hemen Turhal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmezken, hastanede tedavilerine devam ediliyor.

Olay Yeri ve Kurtarma Çalışmaları

Kaza ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde hayatını kaybedenlerin cansız bedenlerini tespit ederken, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kazanın Ardından

Kaza sonrası Turhal Devlet Hastanesi'nde yaralıların tedavisi sürerken, kazanın nasıl meydana geldiği konusunda detaylı bir araştırma başlatıldı. Kazanın oluş sebebi, sürücünün direksiyon hakimiyetini neden kaybettiği ve araçta herhangi bir teknik arıza olup olmadığı araştırılıyor.

Trafik Kazalarına Dikkat Çekildi

Bu üzücü olay, trafik kazalarının ne kadar ani ve beklenmedik bir şekilde meydana gelebileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Sonuç

Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşanan bu feci kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Yaralıların bir an önce sağlığına kavuşması temennisiyle, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal