TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Erzincan'da İş Dünyasıyla Buluştu

Rıfat Hisarcıklıoğlu, Erzincan'da iş insanlarıyla bir araya gelerek ekonomik iş birliklerine dikkat çekti.

22.10.2024-00:20 - (Son Güncelleme: 22.10.2024-00:20) TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Erzincan'da İş Dünyasıyla Buluştu

Erzincan'da Ekonomik İş Birliği Vurgusu

Rıfat Hisarcıklıoğlu, Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Başkanı olarak Erzincan'da iş insanlarıyla bir araya geldi. "Alaattin Tuncay Vergi ve Özel Ödülleri" töreninde, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

Beş Yıldızlı Hizmetler

Hisarcıklıoğlu, odanın ve borsanın akredite kuruluşlar olduğunu vurgulayarak, "Erzincan'da odam ve borsam, ikisi de akredite beş yıldızlı hizmet veriyorlar. Üyelerimize beş yıldızlı hizmet sundukları için tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Erzincan'ın gelişmesi için büyük bir azimle çalışıyorlar," şeklinde konuştu.

Erzincan Tulum Peynirinin Tescili

Türkiye'nin ilk coğrafi işaretli tulum peynirinin Avrupa'da tescillenmesi sürecine de değinen Hisarcıklıoğlu, "Erzincan tulum peyniri, Avrupa'da tescillenerek tanınacak ve satışları artacağı için hem üreticilerimiz hem de girişimcilerimiz için yeni fırsatlar yaratacak," dedi.

Ötekileştirmeye Son

Hisarcıklıoğlu, insanların inançları ve düşünceleri dolayısıyla dışlanmamaları gerektiğini de belirterek, toplumda diyalog ve ortak akılla sorunların çözülmesi gerektiğini savundu. "Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Bunları başardığımız sürece kazanan biz olacağız," dedi.

Erzincan Valisi'nin Mesajı

Toplantıda Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu da söz alarak, yeni hizmet binasının önemli bir eksikliği giderdiğini ve iyilik yapmanın değerini vurguladı. "Vermek görünüşte kolay görünse de en zor iştir. Mümkün olan her durumda iyilik yapmalıyız," dedi.

Ödül Töreni

Toplantının ardından gelirler vergisi ve kurumlar vergisinde dereceye giren vergi rekortmenlerine ödüller verildi. Törende AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman, CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, ve birçok yerel yöneticinin katılımıyla birlikte tarihî anlar yaşandı.

Dünya Odalar Federasyonu (WCF) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat...

Dünya Odalar Federasyonu (WCF) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Erzincan’da iş insanları ile "Alaattin Tuncay Vergi ve Özel Ödülleri" töreninde bir araya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal