TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: 'Birlik ve Beraberliğimizi Korumalıyız'

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Antalya'da konuşarak birlik vurgusu yaptı ve ekonomik sorunlarla ilgili destek sözü verdi.

09.10.2024-20:35 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-20:35) TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: 'Birlik ve Beraberliğimizi Korumalıyız'

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan Önemli Açıklamalar

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 142. Yıl Vergi ve Ali Bahar Ödülleri Töreni'nde konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ülke genelindeki çatışmalara dikkat çekti. Hisarcıklıoğlu, "Kuzeyimizde ve güneyimizdeki savaş ateşi giderek büyüyor. Bu sıkıntılı süreçte öncelikle birlik ve beraberliğimizi korumalıyız," ifadelerini kullandı.

Antalya'nın Ekonomik Başarısı

Antalya'nın, tarım, turizm ve sanayi merkezi haline geldiğini belirten Hisarcıklıoğlu, "2023'te 15 milyon turist ağırladık ve tarım ihracatımız 5 milyar doları geçti," dedi. Bütün bu başarıların ardında ATSO'nun büyük katkısının bulunduğunu vurguladı.

Ali Bahar'ın Hatırasına Saygı

Hisarcıklıoğlu, eski ATSO Başkanı Ali Bahar'ın mirasını yaşatmak için verilen ödüllerin önemine değinerek, "Merhum başkanımızı daima saygıyla anacağız, mekanı cennet olsun," ifadelerini kullandı.

Birlikte Daha Güçlüyüz

Birlik ve beraberlik mesajlarına devam eden TOBB Başkanı, "Farklı görüşlere sahip olabiliriz ama insan olmanın gereği, birbirimizi sevmek ve saygı duymaktır," diyerek, toplumun ortak akıl ile sıkıntıların üstesinden geleceğini vurguladı.

Ekonomik Sorunlar ve Çözüm Vurgusu

Ekonomik zorlukların farkında olduklarını belirten Hisarcıklıoğlu, "Yaşadığınız sorunları ilgili Bakanlara iletmekteyiz," diyerek, iş dünyası adına destek sözü verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu(sol4), Antalya Ticaret ve...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu(sol4), Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 142. Yıl Vergi ve Ali Bahar Özel Ödülleri Töreni'nde konuştu. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek(sağ2), Vali Hulusi Şahin(sağ3), AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu(sağ4), ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman(sol3) de katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal