Timur Cihantimur ABD’deki cezaevinde saldırıya uğradı: Dudağı patladı ve dişi kırıldı

Oğuz Murat Acı’nın ölümüne sebebiyet veren ve sonrasında annesi Eylem Tok ile beraber kaçtığı ABD’de yakalanan Timur Cihantimur gönderildiği cezaevinde saldırıya uğradı. İşte detaylar…

20.07.2024-09:57 - (Son Güncelleme: 20.07.2024-09:57) Timur Cihantimur ABD’deki cezaevinde saldırıya uğradı: Dudağı patladı ve dişi kırıldı

Timur Cihantimur cezaevinde saldırıya uğradı. İstanbul'da 1 Mart'ta ehliyetsiz araç kullanarak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok ile aynı gece Mısır'a kaçtı. Oradan ABD'ye geçen ikili, Boston'da gözaltına alınıp tutuklandı.

Haziran ayında cezaevine gönderilmişti 

Akşam’da yer alan habere göre; Haziran ayında yapılan duruşmada Cihantimur'un avukatı, müvekkilinin kaldığı cezaevinin koşullarının yetersiz olduğunu belirterek başka bir cezaevine naklini talep etti. Bu talep sonucunda Cihantimur, Connecticut'taki Manson Gençlik Enstitüsü'nden New Jersey'deki Çocuk Gözaltı Merkezi'ne nakledildi.

Timur Cihantimur ABD’deki cezaevinde saldırıya uğradı: Dudağı patladı ve dişi kırıldı

Cihantimur’un dudağı patladı ve dişi kırıldı

Ancak Cihantimur, yeni cezaevinde telefon sırası beklerken üç mahkumun saldırısına uğradı. Dudağı patlayan ve bir dişi kırılan Cihantimur, hastanede tedavi gördükten sonra tekrar cezaevine döndü. Avukatı, bu olayın ardından Cihantimur'un daha güvenli bir cezaevine nakledilmesi için dilekçe ile başvuruda bulundu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal