Timo Werner Premier Lig'de!

İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea, RB Leipzig’de forma giyen genç yıldız Timo Werner’i transfer etti. Ada temsilcisi bu transfer için Alman kulübüne 47.5 milyon pound verecek.

18.06.2020-12:42 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-12:52) Timo Werner Premier Lig'de!

İngiltere Premier Ligi ekibi Chelsea’den rakibi Liverpool’a transfer çalımı… Maviler RB Leipzig’in Alman yıldızı Timo Werner’i 47.5 milyon pounda renklerine bağladı. Haftalık oyuncuya 170 bin pound verecek olan ada temsilcisi genç futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

'TEMMUZ AYINDA ARAMIZA KATILACAK'

Chelsea'den yapılan paylaşımda, şu açıklama yapıldı: "Avrupa'nın en çok korkulan forvetlerinden biri olan Timo Werner'i transfer ettik. Sezonu Alman kulübü RB Leipzig'te tamamlamasının ardından, temmuz ayında aramıza katılacak."

WERNER: 'KARİYERİMİN EN GURURLU ANI'

Werner ise imzaladığı 5 senelik sözleşmenin sonrasında verdiği demeçte, "Chelsea'ye imza attığım için çok mutluyum. Bu büyük kulübe katılmak, kariyerimin en gurur verici anı. Chelsea'yle buluşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Birlikte çok başarılı işlere imza atacağız." şeklinde konuştu.

Alman futbolcu, ara transfer döneminde anlaşılan Hakim Ziyech’in sonrasında Chelsea’nın ikinci transferi oldu. Ayrıca Maviler, Bayern Leverkusen’in golcüsü Kai Havertz ve Leicester City’nin sol beki Ben Chilwell’i transfer etmek için çalışmalara başladı.

İngiliz medyasına göre Werner’in menajer Frank Lampard ile Sportif danışman Petr Cech transfer için ikna etti.

Werner, takımı Leipzig’i ileri tarihe alınan Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında yer almak istemediği hususunda bilgilendirdi. Alman futbolcu en kısa zamanda Chelsea’ye katılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal