Tim Walter, Hull City ile Play-Off Hedefinde

Alman teknik direktör Tim Walter, yeni kadrosuyla Hull City’i play-off’a taşımak için hedeflerini paylaştı. Kamp için Türkiye'de bulunuyor.

10.10.2024-12:03 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-12:03) Tim Walter, Hull City ile Play-Off Hedefinde

Tim Walter, Hull City Hedeflerini Açıkladı

Hull City'nin teknik direktörü Tim Walter, takımıyla birlikte play-off hedefi doğrultusunda ilerlemek istediklerini belirtti. Walter, "Yeni bir ekip olarak sezona başladık. Futbolcularım çok hırslı, ancak kesin bir hedef koymaktan kaçınıyorum," dedi.

Başarı İçin Sürekli Gelişim Vurgusu

Walter, Liverpool'dan Antalya'ya yaptıkları futbol kampında Türkiye'nin misafirperverliğine ve güzel havasına hayran kaldı. "Ligimizde orta sıralardayız ancak yukarılara tırmanmayı hedefliyoruz. Öncelikle taraftarlarla bütünleşerek keyifli bir futbol sergilemek istiyoruz. Aşama aşama play-off'a ulaşmayı hedefliyoruz," diye ekledi.

Türk Futboluna Sempati

Walter, Süper Lig'e olan ilgisini de ifade ederek, Acun Ilıcalı ile çalışma sürecinin çok uyumlu geçtiğini vurguladı. "Başkan Acun ile çalışmak çok kolay ve ilham verici. Hedeflerim Hull City ile var. Gelecekte Türkiye'den bir takım çalıştırmayı düşünmüyorum ancak hiçbir şeyi de dışlamıyorum," şeklinde konuştu.

Yetenekliler Arasında Abdülkadir Ömür

Walter, kadroda yer alan Abdülkadir Ömür ve Doğukan Sinik hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Sinik'in iyileşme sürecinde olduğunu, ancak Ömür'ün yüksek teknik kapasitesi ile takıma büyük katkı sağlayabileceğini belirtti. "Abdülkadir, potansiyelini sergileyerek daha fazla gol atabilir," dedi.

Pep Guardiola ve Eğitimi

Walter, Bayern Münih'te çalıştığı yıllarda Pep Guardiola'dan çok şey öğrendiğini, ancak kendi stilini geliştirmeye odaklandığını söyledi. "Guardiola dünyadaki en iyi teknik direktör, ama ben kendi yolumda ilerlemek istiyorum. Onun ve Carlo Ancelotti'nin stilinden etkileniyorum," şeklinde yorumda bulundu.

Sonuç

Hull City, geçen sezon Championship'te 70 puan toplayarak play-off potasının 3 puan gerisinde kalmıştı. Bu sezon ise 9 haftada topladığı 12 puanla 13. sırada yer alıyor.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin Alman teknik direktörü Tim Walter, yenilenmiş...

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin Alman teknik direktörü Tim Walter, yenilenmiş bir ekip olarak sezona başladıklarını ve çok yoğun fikstürü olan ligde başarılı olmak istediklerini belirtti. Hazırlık kampı için Antalya'da bulunan Walter, AA muhabirine konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal