THY'nin Kargo Markası Widect'in İlk Yılı Kutlandı

Türk Hava Yolları'nın e-ticaret hizmetleri sunan kargo markası Widect, 1. yıl dönümünü kutladı.

15.10.2024-13:10 - (Son Güncelleme: 15.10.2024-13:10) THY'nin Kargo Markası Widect'in İlk Yılı Kutlandı

THY'nin Kargo Markası Widect'in 1. Yıl Dönümü Düzenlendi

Türk Hava Yolları (THY), e-ticaret sektörüne yönelik sunduğu kapıdan kapıya kargo hizmeti sağlayan markası Widect'in 1. kuruluş yıl dönümünü sade bir törenle kutladı. Tören, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın katılımıyla Yeşilköy'deki merkezde gerçekleştirildi.

THY'den New Pazarlar İçin Yenilikçi Çözümler

Prof. Dr. Ahmet Bolat, burada yaptığı konuşmada, "Widect'i tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Lojistik ve hava kargo uzmanlıklarımızı e-ticaret sektörüne özel çözüm ve yeniliklerle birleştirerek, dinamik bir ekosistem yaratmayı hedefliyoruz," açıklamasında bulundu.

İhracat Hedefleri ve KOBİ Destekleri

Bolat, Türkiye'nin e-ihracat hedefine ulaşması için ihtiyaç duyulan çözümleri sunma hedeflerinde olduklarını belirterek, "Yeni pazarları ulaşılabilir kılmak ve bu doğrultuda fırsatlar oluşturmak istiyoruz. Böylece Türkiye'nin toplam ihracatının %10'una ulaşmayı planlıyoruz," dedi. KOBİ'leri e-ticaret ile dünya pazarlarına açmayı amaçladıklarını vurgulayan Bolat, bu yıl 1 milyon paketin uluslararası alana taşındığını ifade etti.

Enes Yılmaz: İstanbul'u E-Ticaret Merkezi Yapacağız

Widect Genel Müdürü Enes Yılmaz ise İstanbul'un e-ticaret merkezi haline getirilmesi için çalışacaklarını belirterek, "İstanbul'u 5 yıl içinde e-ticaretin mega aktarma noktası haline getirmek istiyoruz. Bu, ülkemiz için istihdamed büyük katkı sağlayacak," dedi.

Widect'in Sunmuş Olduğu Hizmetler

Widect, Türk Hava Yolları'nın geniş uçuş ağı ve Turkish Cargo'nun lojistik uzmanlığını birleştirerek, e-ticaret sektörü için entegre hava kargo çözümleri sunmaktadır. İhracat gümrüklemesi, hava kargo, ithalat gümrüklemesi ve kapıya teslim gibi çeşitli lojistik ihtiyaçlara çözüm üreten marka, uçtan uca hizmet anlayışıyla sektörde önemli bir yer edinmiştir.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Türk Hava Yollarının (THY)...

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Türk Hava Yollarının (THY), e-ticaret sektörünün ihtiyaçları için kurduğu ve kapıdan kapıya kargo hizmeti sunan markası "Widect"in 1'inci kuruluş yılının kutlandığı THY Genel Yönetim Merkezi VIP Toplantı salonunda konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal