THY’den iş arayanlara müjde: THY tecrübesiz kabin memuru alımı başvurusu nasıl yapılır 2024?

Türk Hava Yolları (THY), tecrübesiz erkek ve kadın kabin memuru alımı yapacağını açıkladı. Vatandaşlar ise THY tecrübesiz kabin memuru alımı başvuru detayları için internete yöneldi. Peki THY tecrübesiz kabin memuru alımı başvurusu nasıl yapılır 2024? İşte konu hakkında merak edilenler…

03.05.2024-12:44 - (Son Güncelleme: 03.05.2024-17:15) THY’den iş arayanlara müjde: THY tecrübesiz kabin memuru alımı başvurusu nasıl yapılır 2024?

Türkiye’nin ve dünyanın önemli hava yolu şirketlerinden birisi olan Türk Hava Yolları (THY), tecrübesiz erkek ve kadın kabin memuru alımı yapacağını açıkladı. Bu müjde sonrasında THY tecrübesiz kabin memuru alımına başvuru yapmak isteyenler internet üzerinden THY tecrübesiz kabin memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? THY tecrübesiz kabin memuru alımı başvuru şartları nelerdir? gibi soruları araştırıyor. 

THY tecrübesiz kabin memuru alımı başvurusu nasıl yapılır?

THY, tecrübesiz kabin memuru alımı ile ilgili, ‘’Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu olarak ülkemizi bütün dünyada gururla temsil eden Türk Hava Yolları’nın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen iletişim becerisi yüksek, güler yüzlü, ekip çalışmasına yatkın ve dinamik çalışma arkadaşları arıyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Belirtilen şartlara uyan adayların, başvurularını yalnızca Türk Hava Yolları'nın resmi kariyer sitesi "kariyer.thy.com" üzerinden yapmaları gerekmektedir. • İlan koşullarını karşılamayan ve internet dışında başvuru yapan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. • İlan, yeterli başvuru alınana kadar yayında olacaktır.

THY’den iş arayanlara müjde: THY tecrübesiz kabin memuru alımı başvurusu nasıl yapılır 2024?

THY tecrübesiz kabin memuru alımı başvuru şartları neler?

THY tecrübesiz kabin memuru alımı başvuru şartları şöyle:

Genel koşullar:

Türk Hava Yolları'nın duyurduğu kabin memuru alımı için adayların bazı şartları taşıması gerekiyor.

Bu şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 1982-2004 yılları arasında doğmuş olmak, en az lise mezunu olmak ve İngilizce diline hakim olmak yer alıyor.

Ayrıca adli sicil kaydı bulunmamak ve daha önce Türk Hava Yolları veya iştiraklerinden ayrılmamış olmak da şartlar arasında yer alıyor.

Fiziksel koşullar:

Fiziksel şartlar da adaylar için önem arz ediyor.

Kadın adaylar için boy aralığı 160-180 cm, erkek adaylar için ise 170-190 cm olmalı.

Ayrıca vücudun görünen bölgelerinde dövme, piercing veya kalıcı iz bulunmamalı.

Sağlık koşulları:

Adayların sağlık durumu da değerlendirmeye tabi tutulacak.

Havacılık Tıp Merkezlerinden sağlık raporu alınması gerekecek.

Türk Hava Yolları'nın sağlık kriterlerine uymayan adayların başvuruları olumsuz sonuçlanabilir.

Erkek adaylar için askerlikten muafiyet durumu da dikkate alınacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal