THY ve TFF Arasında Önemli Sponsorluk Anlaşması İmzalandı

Türk Hava Yolları ve Türkiye Futbol Federasyonu yeni sponsorluk anlaşmasını imzaladı, Türk futboluna katkılar artıyor.

01.10.2024-11:22 - (Son Güncelleme: 01.10.2024-11:22) THY ve TFF Arasında Önemli Sponsorluk Anlaşması İmzalandı

THY ve TFF Arasında Sponsorluk Anlaşması

Türk Hava Yolları (THY) ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında önemli bir sponsorluk anlaşması imzalandı.

Törenin Detayları

İmza töreni, THY'nin genel müdürlük binasında bulunan VIP salonunda gerçekleşti. TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, törene katıldı.

Hacıosmanoğlu’nun Açıklamaları

Törende konuşan Hacıosmanoğlu, "THY, dünya çapında bir marka. Biz de Türk futbolunun marka değerini artırmak için çalışıyoruz. 2026’da gerçekleştirilecek dünya futbol şampiyonasında Milli Takımımızın ulaşımını THY üstlenecek," dedi ve Bolat’a teşekkür etti.

Bolat’ın Vurguları

Bolat, ülkenin futbol başarısını artırmaya yönelik çabalarını sürdürdüklerini belirterek, "İki markanın hedefleri bir. Ülkemize hizmet etmek, milletimizi gururlandırmak ve insanlığın iyiliği için katkı sağlamak. THY olarak farklı branşlarda 16 federasyona destek sağlıyoruz," ifadelerini kullandı.

Ekonomik Katkılar ve Hedefler

Bolat, THY'nın ekonomiye katkılarına da değinerek, "2024’te 351 noktaya uçmayı planlıyoruz, yolcu sayımız 86 milyona ulaşacak. 2033’te 171 milyon yolcu taşımayı hedefliyoruz. Bu sadece uçuş ağımızı değil, ülke ekonomisini de güçlendirecek," dedi.

Türk Turizmine Katkı

Bolat, "Geçtiğimiz yıl ülkemizi ziyarete gelen 56 milyon turistten 13,3 milyonunu THY taşıdı. Bu, 12,5 milyar dolarlık bir katkı anlamına geliyor," diyerek, THY'nın gelirlerinin geçen yıl 20,9 milyar dolara ulaştığını belirtti.

İmza ve Hatıra Fotoğrafı

Konuşmaların ardından Hacıosmanoğlu ile Bolat, sponsorluk anlaşmasını imzaladı ve tören, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Türk Hava Yolları (THY) ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında THY'nin Genel Müdürlük...

Türk Hava Yolları (THY) ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında THY'nin Genel Müdürlük Binası VİP Salonu'nda düzenlenen tören ile sponsorluk anlaşması imzalandı. Törene TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu (solda) ile THY Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat (sağda) katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal