THY Spor Kulübü ve Okyanus Kolejleri'nden 4 Yıllık İş Birliği Anlaşması

THY Spor Kulübü ile Okyanus Kolejleri, 4 yıllık bir iş birliği anlaşması imzaladı ve eğitim ve spor alanında ortak hedefler belirledi.

08.10.2024-17:34 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-17:34) THY Spor Kulübü ve Okyanus Kolejleri'nden 4 Yıllık İş Birliği Anlaşması

THY Spor Kulübü ve Okyanus Kolejleri'nden Anlamlı İş Birliği

THY Spor Kulübü ile Okyanus Kolejleri, 4 yıllık bir iş birliği anlaşması imzaladı. İmza töreni, Okyanus Koleji Kemerburgaz Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Okyanus Koleji Genel Müdürü Lokman Demiray’ın Açıklamaları

Okyanus Koleji Genel Müdürü Lokman Demiray, törende yaptığı konuşmada iş birliğinin iki taraf için de hayırlı olmasını dileyerek, "Eğitimimizin tek taraflı olmadığına inanıyoruz. Öğrencilerimize çok güveniyoruz ve hayallerimizin peşinden tutkuyla koşmaya devam ediyoruz." dedi.

THY Spor Kulübü Genel Müdürü Yavuz Kopuz'un Düşünceleri

THY Spor Kulübü Genel Müdürü Yavuz Kopuz ise, "Okyanus Kolejleri gibi değerli bir kurumla aynı çatı altında olmaktan gurur duyuyoruz. Bu iş birliği, gençlerimizin hem sportif hem de akademik anlamda gelişimlerine katkıda bulunacak." şeklinde konuştu.

THY Voleybol Takımı'ndan Yorumlar

THY Voleybol Takımının Başantrenörü Ze Roberto, iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bu sezon zorlu geçecek. En iyi sonuçları elde etmek için çalışmalıyız." dedi.

Takım kaptanı Roberta Ratzke ise, genç sporculara "Daha fazla çalışıp antrenman yapmalarını öneriyorum." tavsiyesinde bulundu. Diğer bir oyuncu Neriman Özsoy da burslu eğitim alma deneyimini paylaşarak bu projenin önemine vurgu yaptı.

Altyapı Takımı Kaptanı Kardelen Kaya'nın Mesajı

Altyapı takımı kaptanı Kardelen Kaya, "Bu iş birliği bizim için çok değerli. İlk hedefimiz Türkiye şampiyonu olup ardından dünya şampiyonasına gitmek." sözleriyle hedeflerini belirtti.

Okyanus Kolejleri, yetenek merkezli eğitim modeli ile THY Spor Kulübü'yla birlikte eğitim ve spor alanında "Eğitim ve Sporda Birlikte Daha Yükseğe" mottosunu taşıyarak 4 yıllık bir iş birliği gerçekleştirecek. Yeni eğitim döneminde THY Spor Kulübü’ne ait 12-17 yaş arası altyapı oyuncuları, Okyanus Kolejleri’nde eğitimlerine devam edecek.

THY Spor Kulübü ile Okyanus Kolejleri arasında 4 yıllık işbirliği anlaşması imzalandı. Okyanus...

THY Spor Kulübü ile Okyanus Kolejleri arasında 4 yıllık işbirliği anlaşması imzalandı. Okyanus Koleji Kemerburgaz Kampüsü’nde gerçekleştirilen imza törenine Okyanus Koleji Genel Müdürü Lokman Demiray (sağ 4) THY Spor Kulübü Genel Müdürü Yavuz Kopuz (sol 3) THY Voleybol Takımı Başantrenör Ze Roberto (sağ 2) oyuncular Roberta Ratzke (sağ 2) ve Neriman Özsoy'un (solda) yanı sıra altyapı takım kaptanı Kardelen Kaya (sağ 3) ile öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal