The Empty Man film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de merak edilen filmlerin detayları ve konusu ile ilgili oldu. Son zamanlarda merak edilen filmlerden biri de The Empty Man filmi oldu. Peki The Empty Man filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

22.06.2022-01:36 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-01:36) The Empty Man film konusu ve oyuncuları

Film severler ve birkaç saat keyifli vakit geçirmek isteyen insanlar internet üzerinden ilgilerini çekecek filmleri araştırmaya devam ediyor. Araştırılan filmlerden biri de The Empty Man filmi. Peki The Empty Man filminin konusu nedir? The Empty Man filmi oyuncuları kimler? The Empty Man filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

The Empty Man filmi

The Empty Man korku ve gerilim türünde 22 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan Netflix orijinal yapımlarından biridir. Filmin yapımcılığını ve senaryosunu ve yönetmenliğini David Prior üstlenmiştir. The Empty Man filmi 2 saat 17 dakikadır. The Empty Man filminin IMDb puanı ise 5.6.

The Empty Man filminin konusu nedir

The Empty Man filminde küçük bir kasabada gizemli bir şekilde bir kız çocuğunun kaybolması üzerine polis memurları ve kasaba halkının girdiği araştırmalar konu edilir. Kız çocuğunun kaybıyla ilgili araştırma genişletildikçe insanlar daha gizemli şeyler öğrenir ve bir grup ile ilgili bilgilere ulaşılır. Ulaşılan grubun gizemli güçler ile iletişim kurmaya çalışan illegal bir grup olduğu öğrenilir.

The Empty Man Filmi Konusu ve Oyuncuları

The Empty Man filmi oyuncuları

The Empty Man filminde James Badge Dal James Lasombra karakterini, Robert Coutts The Empty Man karakterini, Marin Ireland Nora Quail karakterini, Tanya van Graan Allisan Lasombra karakterini, Stephen Root Athur Parsons karakterini, Evan Jonigkeit Greg karakterini, Ron Canada Detective Villiers karakterini, Owen Teagu Duncan West karakterini, Robert Aramayo Garrett karakterini, Adam Ferguson Tulpa karakterini, Joel Courtney Brandon Maibum karakterini, Aaron Pool Paul karakterini, Sasha Frolova Amanda Quail karakterini ve Samantha Logan Davara Walsh karakterini canlandırmaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal