The Dry film konusu ve oyuncuları

Film severler film seçimi yapmadan önce izleyecekleri içeriğin konusuna göz atıyor. Biz de film arayan ve öneri isteyen okurlarımız için bu haberimizde The Dry filminin konusundan ve oyuncularından bahsettik.

12.06.2022-13:35 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-13:35) The Dry film konusu ve oyuncuları

The Dry filminin konusu, oyuncuları, IMDb puanı araştırılıyor. Film severler içerik seçemeye çalışırken öncelikle filmin kadrosuna ve ana konusuna bakıyor. Biz de bu haberimizde The Dry filmine ilişkin detayları verdik.

The Dry filmine genel bakış

1 Ocak 2021 tarihinde Avustralya'da gösterime giren The Dry filmi Netflix'in orjinal içeriğidir. Dram-gerilim türündeki bu film yayınlandığı zamanlarda büyük bir kitlenin dikkatini çekmiştir. Filmin yönetmenliğini Robert Connolly üstlenirken, yapımcılığını yapan ve senaryosunu yazan ise yine Robert Connolly ve Harry Crips olmuştur. Filmin başrolünde ise Eric Bana, Genevieve O’Reilly, Keir O’Donnell gibi isimler yer almaktadır. 1 saat 57 dakika süren filmin IMDb puanı ise 7.7 ile kategorilerde yerini almıştır.

The Dry film afişi

The Dry filminin konusu

Federal Ajanı Aaron Falk, aldığı üzücü bir ölüm haberi sonucunda memleketine dönmeye karar verir. Çocukluk arkadaşının karısını, çocuğunu öldürüp daha sonra da intihar ettiğini öğrenen Aaron, bu yaşananlara inananmaz ve altında başka şeylerin yattığını düşünerek belirsizlikleri gün yüzüne çıkarmaya karar verir. Araştırmalara derinlik katan Aaron, 17 yaşındaki Ellie Deacon'un da ölümüne ilişkin yeni bilgiler elde eder. Yaşanan bu iki acı olayın birbiri ile bağlantılı olduğunu düşünmeye başlayan Aaron, yeni kanıtlara ulaşmaya çalışmaktadır.

The Dry film oyuncuları

Genevieve O’Reilly – Gretchen

Eric Bana – Aaron Falk

Sam Corlett – Young Luke

Bruce Spence – Gerry Hadler

Keir O’Donnell – Greg Raco

James Frecheville – Sullivan

Matt Nable – Grant Dow

John Polson – Scott Whitlam

Jeremy Lindsay Taylor – Erik Falk

Eddie Baroo – McMurdo

Joe Klocek – Young Aaron Falk

Miranda Tapsell – Rita Raco

BeBe Bettencourt – Ellie Deacon

Renee Lim – Sandra Whitlam

Martin Dingle Wall – Luke Hadler

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal