The Bodrum Cup Yelken Yarışları'nda İkinci Gün Coşkusu

Bodrum-Bodrum etabı, yelkencilerin heyecanlı mücadelesiyle devam ediyor. Etkinlikler Bodrum'da ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

23.10.2024-16:23 - (Son Güncelleme: 23.10.2024-16:23) The Bodrum Cup Yelken Yarışları'nda İkinci Gün Coşkusu

The Bodrum Cup Yelken Yarışları Devam Ediyor

Maximiles Black 36. The Bodrum Cup Yelken Yarışları, Radisson Collection Bodrum-Bodrum etabıyla hız kesmeden devam ediyor. Bodrum Cup İletişim Komitesi'nden yapılan duyuruya göre, yarışların ikinci günü, deniz tutkunları için heyecan dolu anlara ev sahipliği yaptı.

Yarışın İkinci Günü

Yarışlar, dün itibarıyla başlamış olup, tekneler Akyarlar'a doğru yelken açarak 15 millik zorlu parkuru tamamlamak için mücadele ediyor. Yelkenciler, rüzgarın gücünü en iyi şekilde değerlendirmek için adeta birbiriyle yarışıyor. Hız ve strateji, bu etabın en önemli unsurları arasında yer almakta.

Karada Etkinlikler

Radisson Collection Bodrum-Bodrum Etabı'nın ardından, Bodrum Belediye Meydanı'ndaki Yarış Merkezi'nde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bugün, Paris 2024 Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Bodrumlu genç yelkenciler Yiğit Yalçın Çıtak ve Ecem Güzel, "Deneyim Sahnesi"'nde yaşadıkları deneyimleri paylaşacaklar.

Stand-up Gösterisi

Etkinlikler, Deniz Alnıtemiz'in "Rüzgarın Getirdikleri" isimli stand-up gösterisi ile devam edecek. Yarış Merkezi'ndeki tüm etkinlikler, Bodrum halkına ücretsiz olarak sunulmakta.

Gelecek Etap

Yarışlar, yarın Metro Bodrum-Çökertme etabıyla sürdürülecek. Yelkencilerin yanı sıra etkinlikler, ailelerin ve spor severlerin de ilgisini çekiyor.

Maximiles Black 36. The Bodrum Cup Yelken Yarışları, Radisson Collection Bodrum-Bodrum etabıyla...

Maximiles Black 36. The Bodrum Cup Yelken Yarışları, Radisson Collection Bodrum-Bodrum etabıyla devam etti. Yarışın ikinci gününde tekneler, Radisson Collection'ın bulunduğu Akyarlar'a doğru yelken açtı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal