TFF yeni başkan adayları kimler? TFF'de tüm oklar Hamit Altıntop'u gösteriyor!

Nihat Özdemir'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığından istifa etmesi üzerine yeni başkanın kim olacağı merak edildi. TFF başkanı 16 Haziran'da yapılacak olan TFF olağanüstü genel kurul toplantısında belli olacaktır. TFF Başkanının kim olacağına dair bir çok kişinin ismi söylenirken Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un ismi ön plana çıktı. Peki TFF yeni başkan adayları kimler? TFF yeni başkanı kim olacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

06.04.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-17:03) TFF yeni başkan adayları kimler? TFF'de tüm oklar Hamit Altıntop'u gösteriyor!

Nihat Özdemir'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığından istifa etmesi üzerine yeni başkanın kim olacağı merak konusu oldu. 16 Haziran'da yapılacak olan TFF olağanüstü genel kurul toplantısında yeni TFF Başkanı belli olacak. Yapılacak genel kurul toplantısına kadar TFF Başkanlık görevini Servet Yardımcı yapacaktır. İlk toplantı sonunda çoğunluk sağlanırsa ikinci toplantı 17 Haziran 2022 Cuma günü gerçekleştirilecek. TFF Başkanının kim olacağına dair bir çok kişinini ismi söylenirken Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un ismi ön plana çıktı.

TFF yeni başkan adayları kimler- Halil Altıntop TFF Başkanı mı olacak

TFF yeni başkan adayları kimler?

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin TFF Başkanlığına aday olacağı konuşulurken Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Rıdvan Dilmen'in TFF Başkanlığına aday olmayacağı açıklandı. Şuan için TFF Başkanlığının en favori ismi Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop oldu. TFF Yönetimi Kurulu' yer alan Hamit Altıntop'u birçok kulüp başkanının ikna etmeye çalıştığı öğrenilirken TFF Başkanlığı için başka adayların da çıkacağı konuşulmaktadır. Hamit Altıntop, İcra Kurulu Üyesi, A Milli Takım, Ümit Milli Takım ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu görevleri vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal