TFF dikkat çeken karar: Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir’in maçları ertelendi

TFF’den yapılan açıklamada, Avrupa kupalarında Türkiye’yi temsil eden Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir’in Süper Lig’deki 3. hafta karşılaşmalarının ertelendiği bildirildi.

16.08.2024-16:56 - (Son Güncelleme: 16.08.2024-17:11) TFF dikkat çeken karar: Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir’in maçları ertelendi

Süper Lig’de 3 takımın gelecek hafta oynayacağı maçlar ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yaptığı açıklamada, Avrupa kupalarında play-off aşamasında mücadele eden takımların maçlarının ertelendiğini duyurdu. Bu erteleme kararı, ülke puanı açısından önemli olan bu aşamada kulüplerin en iyi performanslarını sergileyebilmeleri için alındı.

Ertelenen Süper Lig 3. hafta maçları 

Galatasaray - Gaziantep FK: Bu maçın 24, 25, 26 Eylül tarihlerinden birinde oynanması planlanıyor.

Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir: Bu iki maçın ise 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinde oynanması öngörülüyor.

TFF dikkat çeken karar: Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir’in maçları ertelendi

Beşiktaş BAY geçtiği için maçı ertelenmeyecek

Ayrıca, UEFA Avrupa Ligi play-off müsabakası oynayacak olan Beşiktaş, fikstür gereği 3. haftayı bay geçiyor, bu nedenle Beşiktaş'ın maçında herhangi bir erteleme söz konusu değil.

TFF, Avrupa kupalarında mücadele eden tüm kulüplere başarılar diledi ve ertelenen maçların kesin tarihinin ilerleyen günlerde duyurulacağını belirtti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal