TFF Başkanlığı için aday olan isimler kim? TFF Başkanlığı için 9 kişinin başvurusu kabul edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 16 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olmak için 9 kişinin başvurusunu gönderdiğini açıkladı.

10.06.2022-12:37 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-12:37) TFF Başkanlığı için aday olan isimler kim? TFF Başkanlığı için 9 kişinin başvurusu kabul edildi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 16 Haziran 2022'de yapılması planlanan Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu için başkanlık aday başvuruları sona erdirildi. TFF Statüsü'nün 38. maddesinde yer alan hükümler çerçevesinde adaylık başvuruları 09 Haziran 2022 tarihine kadar alındı ve adayların isimleri kesinleştirildi.

TFF Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu başkanlığına 9 kişinin aday olarak başvuru yaptığı bildirildi. TFF Başkanlığı için 9 kişinin başvurusu kabul edildiği başlığı ile ile hazırlanan bildiride adayların isimleri kamuoyuna açıklandı.

TFF Başkanlığı için aday olan isimler kim

TFF Başkanlığı için aday olan isimler kim?

TFF'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan kamuoyu açıklamasında aaylık başvurularının 9 Haziran 2022 tarihinde sona erdiği hatırlatıldı ve başvuruda bulunan 9 ismin adaylık için uygunluğunu belirten hükümler kamuoyuna aktarıldı.

TFF Başkan Adaylığı'na yönelik TFF Statünün 38. maddesinde yer alan adayların yeterlilik şartları ve başvuruları sırasında sundukları belgelerinin incelenmesi ve aynı zamanda değerlendirmelerine yönelik yetkileri Genel Kurul Divan Kurulu'na ait olduğunun vurgulandığı açıklamada genel kurulda başkan adayı olmak adına TFF Genel Sekreterliği'ne başvuru yapan kişiler şöyle sıralandı.

* Ufuk AKÇEKAYA

* Ramazan ATAŞ

* Mehmet BÜYÜKEKŞİ

* Gökhan KIZILTAN

* Sedat OLCA

* Hayati ÖZGÜL

* Ayhan SAĞALTICI

* Cemal TARANCI

* Hüseyin YANGIN

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal