TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı'nın İzlanda Galibiyetine Dair Beklentileri

Ceyhun Kazancı, İzlanda'da galibiyet hedefiyle yola çıktıklarını belirtti ve oyuncularına güvendiğini vurguladı.

14.10.2024-11:09 - (Son Güncelleme: 14.10.2024-11:09) TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı'nın İzlanda Galibiyetine Dair Beklentileri

TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı'nın İzlanda Maçına Dair Açıklamaları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi kapsamındaki İzlanda maçında galip gelme konusunda büyük bir inanca sahip. Kazancı, "İnşallah 3 puanı alarak Uluslar Ligi’nde liderlik için önemli bir adım atacağız. Bu maçın favorisi kesinlikle biziz," dedi.

Deplasmandaki Galibiyet Hasreti

Kazancı, İzlanda ile daha önce deplasmanda oynanan 7 maçta galibiyet elde edemediklerini de belirtip, "Bunu kırmak istiyoruz. İzlanda’nın takım kalitesi bizimle boy ölçüşecek durumda değil. Hava şartları ve yolculuğun zorluğu dezavantaj gibi görünse de, takımımıza güveniyoruz," diye ekledi.

Motivasyon ve Hedefler

Ceyhun Kazancı, İzlanda galibiyetinin tarihi bir başarı olacağını düşündüğünü ifade ederek, "Bu maçı kazanarak Galler ile Kayseri’de bir final oynama şansına sahip olmayı umuyoruz. Kazandığımız takdirde diğer maçı bekleyeceğiz," şeklinde konuştu.

Dünya Kupası Hedefi

Kazancı, 2026 Dünya Kupası’na katılmanın tüm odaklarının merkezinde olduğunu belirterek, "Bu kez bunu başarmalıyız. Tüm oyuncular ve teknik ekip bu hedef için birlikte çalışıyor. 2002'deki başarıyı bir daha yaşamak istiyoruz," dedi.

Yeni Yeteneklere Yönelik Çalışmalar

Kazancı, Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak için yaptıkları çalışmalara da değindi. "Türk olan herkes bu milli takımda yer alacak. Amacımız en iyi oyuncuları buraya getirmek," diyerek alt yaş kategorilerde yapılan çalışmaları artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Montella ile İşbirliği

Ceyhun Kazancı, Vincenzo Montella’nın milli takımdaki performansını ise çok olumlu bulduğunu belirtirken, "Montella ile uyumlu bir çalışma içindeyiz. Takım içerisindeki hava son derece iyi," açıklamasında bulundu.

Sonuç olarak TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, İzlanda maçı için yüksek beklentilere sahip olduğunu ve genç oyuncularla birlikte Türk futbolunu en iyi yerlere taşımak için çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takımlar, FIFA ve UEFA...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takımlar, FIFA ve UEFA İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Kazancı, UEFA Uluslar Ligi'nde gerçekleşecek İzlanda maçı öncesi, A Milli Futbol Takımı'nın kamp yaptığı otelde AA'nın sorularını yanıtladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal