TEM Otoyolu'nda feci kaza: 2 kamyon birbirine girdi!

İstanbul-Ankara istikametinde seyir halinde olan bir kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Hadımköy'deki TEM Otoyolu'nda feci bir kaza meydana geldi. Olay, 12 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 11.30 sıralarında gerçekleşti.

12.06.2024-12:41 - (Son Güncelleme: 12.06.2024-13:13) TEM Otoyolu'nda feci kaza: 2 kamyon birbirine girdi!

Kaza, ip yüklü kamyonun karşı şeride geçerek, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait yolda çalışma yapan başka bir kamyona çarpmasıyla meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle bir kamyon şoförü aracında sıkıştı.

Olay yerine hızla sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, sıkışan şoförü kurtarmak ve yaralılara müdahale etmek için çalışmalara başladı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkışan şoför kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ise ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

İki şeritli trafik oluştu

Kazada, kamyondaki malzemelerin yola saçılması nedeniyle TEM Otoyolu'nda iki şeritte de yoğun trafik oluştu. Yetkililer, sürücülere ve vatandaşlara kaza bölgesinden uzak durmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bu feci kaza, TEM Otoyolu'nda seyahat edenleri derin bir üzüntüye boğarken, olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma başlatıldı. Kamyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve yaşanan çarpışmanın sebepleri henüz netlik kazanmazken, kazanın ardından kurtarma ve temizlik çalışmaları sürüyor.

Kaza hakkında daha fazla detayın ve gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal