Teknolojinin Kaptanları Ödülleri 2023'te Sahiplerini Buldu

Bilişim Zirvesi 2023'te Teknoloji Kaptanları Ödülleri sahibi oldu, Fahri Arkan yılın en iyi teknoloji kaptanı seçildi.

25.10.2024-17:22 - (Son Güncelleme: 25.10.2024-17:22) Teknolojinin Kaptanları Ödülleri 2023'te Sahiplerini Buldu

7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri Sahiplerini Buldu

2003 yılında kurulan Teknoloji Kaptanları Ödülleri, her yıl teknolojinin nabzını tutmak amacıyla düzenleniyor. Bu yılki ödül töreni, Bilişim Zirvesi kapsamında gerçekleştirildi.

Ödül Töreninin Detayları

İstanbul'da yapılan ve 24. kez gerçekleştirilen zirve, sektördeki dijital dönüşüm süreçlerini önceliklendirmek adına ödüller dağıttı. Törende sosyal sorumluluk, operasyonel yetkinlik, müşteri ile etkileşim, maliyet iyileştirme, inovasyon ve dijital dönüşüm olmak üzere toplam 6 kategori altında ödüller verildi.

Jüri ve Başvuru Süreci

Bu yılki başvurular halk oylamasının ardından iş ve akademi dünyasından uzman isimlerden oluşan bir jüri tarafından değerlendirildi. BThaber Başkanı Murat Göçe, bilişim ekosistemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Göçe, "Bilişim firmaları, akademi ve kamu sektörü gibi paydaşlarla güçlü bir platform oluşturarak bu ekosistemi destekliyoruz" dedi.

Ödüller ve Kazananlar

Törende, yılın 1. Teknoloji Kaptanı ödülünü AgeSa Hayat ve Emeklilik'ten Fahri Arkan, 2. ödülü Assan'dan Serdar Çalışkan, 3. ödülü ise Boyner Büyük Magazacılık'tan Cihan Yıldız ve Aras Digital'den Gökay Burak Akkuş aldı. Fahri Arkan, farklı projelerle toplamda 7 ödül kazanarak dikkat çekti.

Başarılar ve Projeler

Arkan, DeliverX adlı projesiyle maliyet iyileştirme kategorisinde, Engelsiz Dijital Deneyim projesiyle müşteri ile etkileşim kategorisinde birincilik elde etti. Serdar Çalışkan, KBOT projesi ile dijital dönüşümde birinci olurken, Cihan Yıldız da Boyner NOW projesi ile inovasyon alanında başarı gösterdi. Gökay Burak Akkuş, operasyonel yetkinlik kategorisinde, Cihat Yediyıldız ise sosyal sorumluluk projesi kategorisinde birincilik kazandı.

Sonuç

Teknoloji Kaptanları Ödülleri, sektördeki başarıların takdir edilmesi ve dijital dönüşümün teşvik edilmesi adına önemli bir platform oluşturmaya devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal