TEKNOFEST'te Bağımsızlık Vurgusu: Bakan Kacır'dan Önemli Açıklamalar

Bakan Kacır, TEKNOFEST'te Türkiye'nin bağımsızlık iradesini ve teknoloji hamlesini vurguladı.

06.10.2024-17:33 - (Son Güncelleme: 06.10.2024-17:33) TEKNOFEST'te Bağımsızlık Vurgusu: Bakan Kacır'dan Önemli Açıklamalar

TEKNOFEST Kapanış Töreni

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Adana Havalimanı'nda gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin (TEKNOFEST) kapanışında önemli mesajlar verdi.

Türk Milletinin İradesi

Kacır, festivalde yaptığı konuşmada, "Tam bağımsız Türkiye'nin meydanı TEKNOFEST'te, bir kez daha bütün dünya gördü ki Türk milletinin iradesi sarsılmaz. Bu milletin bileği bükülmez." şeklinde ifadelerde bulundu.

Huzur ve İstikrar Vurgusu

Bakan, "Ateş çemberine dönmüş bu coğrafyada, ülkemizi huzur ve istikrar adasına dönüştüren kazanımlarımızdan asla taviz vermeyeceğiz." diyerek Türkiye'nin güçlü duruşunun önemine dikkat çekti.

Milli Teknoloji Hamlesi

Kacır, festivalin Milli Teknoloji Hamlesi kapsamında büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. "Müreffeh yarınlarımıza giden yolda bir an bile durmayarak Milli Teknoloji Hamlesi'ne sahip çıkacağız." açıklamasıyla gençlere ve katılımcılara seslendi.

TEKNOFEST Kahramanları Kutlandı

Kacır, yarışmalarda başarı gösteren katılımcılara da hitap ederek, "Milli Teknoloji Hamlesi kahramanı genç kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Tüm paydaşlarımıza, TEKNOFEST'in düzenlenmesine sundukları katkı için şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde Adana Havalimanı'nda düzenlenen, Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin (TEKNOFEST) kapanışı ve ödül törenine katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal