TEKNOFEST Drone Şampiyonası Ödül Töreni Gerçekleşti

TEKNOFEST Drone Şampiyonası'nda ödüller bayram havasında verildi, kazananlar büyük bir mutluluk yaşadı.

03.10.2024-17:26 - (Son Güncelleme: 03.10.2024-17:26) TEKNOFEST Drone Şampiyonası Ödül Töreni Gerçekleşti

TEKNOFEST Drone Şampiyonası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Bu yıl düzenlenen TEKNOFEST Drone Şampiyonası, inovasyon ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirirken, dereceye giren yarışmacılar büyük bir başarı elde etti. Kazananlar, ödüllerini Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve STM Genel Müdürü Özgür Güleryüz’ün elinden alma fırsatı buldu.

Ödül Töreni Coşku İçinde Geçti

Katılımcılar, şampiyonada gösterdikleri performansla hem ödüllerini hem de büyük bir heyecanı paylaştılar. Bu anlamlı günde, teknoloji dünyasının önde gelen isimleri bir araya gelerek genç yetenekleri desteklemek adına önemli adımlar attılar.

Kazananların yanı sıra, yarışmaya katılan tüm drone pilotları da yaratıcılıkları ve teknik becerileriyle izleyenlerden tam not aldı. Bu etkinliğin, gelecek yıl daha büyük bir katılımla gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3...

Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde, kamu kuruluşları, teknoloji devleri, üniversiteler ve medya kuruluşlarının da aralarında olduğu 128 kurumun katılımıyla Adana Havalimanı'nda gerçekleştiriliyor. Festival kapsamında "TEKNOFEST Drone Şampiyonası" düzenlendi. Şampiyonada dereceye girenlere kupalarını Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar (sağda) verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal