TEKNOFEST Adana'nın Dördüncü Günü Ziyaretçi Akınına Uğradı

Adana'da düzenlenen TEKNOFEST, dördüncü gününde binlerce ziyaretçiyi ağırladı, teknoloji ve havacılık gösterileri büyük ilgi topladı.

05.10.2024-19:29 - (Son Güncelleme: 05.10.2024-19:34) TEKNOFEST Adana'nın Dördüncü Günü Ziyaretçi Akınına Uğradı

TEKNOFEST Adana Festivali'nin Dördüncü Günü Coşkuyla Geçti

Adana'da gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), dördüncü gününde binlerce ziyaretçiyi bir araya getirdi. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının öncülüğünde, Adana Havalimanı’nda düzenlenen etkinlik, AA'nın global iletişim ortağı olması ile büyük bir heyecan yarattı.

Etkinlik Alanında Uzun Kuyruklar

Festival alanında hava gösterilerinden bilimsel atölyelere, ileri teknoloji simülasyonlarına kadar pek çok etkinlik düzenlendi. Hafta sonu nedeniyle yoğun bir kalabalığın oluştuğu organizasyona katılmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Göz Alıcı Gösteriler

Ziyaretçiler, Türk Yıldızları, SOLOTÜRK, HÜRKUŞ, HÜRJET, Bayraktar Akıncı, Bayraktar TB3, Jandarma Çelik Kanatlar, ATAK helikopteri ve paramotorlar gibi Türk hava unsurlarının gerçekleştirildiği muhteşem gösterilere ev sahipliği yaptı.

Ziyaretçilerden Almanya'ya Eğlenceli Yorumlar

Ziyaretçilerden Çetin Özperçin, bu tür organizasyonların gençlerin teknolojik gelişmelere olan heyecanlarını artırdığını dile getirerek, "Devletimizin büyüklüğünü görmek bizler için mutluluk verici," dedi. Katılımcılardan Serdar Yılmaz ise, festivalde sergilenen savunma teknolojilerinin kendilerini güvende hissettirdiğini belirtti. Yılmaz, "Türkiye'deki gelişmeler gurur verici. Kesinlikle daha da güçleniyoruz," şeklinde konuştu.

Memnuniyet ve Teşekkürler

Festivalin Adana'da düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Muhammet Evlice, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin gençlerin teknoloji ile buluşmasını sağladığını vurguladı.

Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), dördüncü gününde çok...

Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), dördüncü gününde çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde Adana Havalimanı'nda düzenlenen, AA'nın global iletişim ortağı olduğu festival, en yoğun gününü yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal