Tekirdağ'da Motosikletli Kadınlar Pembe Festival ile Meme Kanserine Dikkat Çekti

Pembe Festival turuyla Tekirdağ'da farkındalık oluşturan 25 motosikletli kadın, meme kanserine dikkat çekti.

05.10.2024-13:41 - (Son Güncelleme: 05.10.2024-13:41) Tekirdağ'da Motosikletli Kadınlar Pembe Festival ile Meme Kanserine Dikkat Çekti

Tekirdağ'da Pembe Festival Heyecanı

Tekirdağ'da 25 motosikletli kadın, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında gerçekleştirilen "Pembe Festival" etkinliğiyle önemli bir farkındalık turu düzenledi.

Etkinlik Alanı ve Güzergâh

Etkinlik kapsamında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin organizasyonunda, Yelken Kulübü önünde toplanan 25 motosikletli kadın, sahil dolgu alanından başlayarak Barış ve Özgürlük Parkı

Başkan Yüceer'den Önemli Mesajlar

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, etkinlikte yaptığı açıklamada, kansere karşı farkındalık yaratmak için bir araya geldiklerini belirtti. Yüceer, "Meme kanseri, milyonlarca kadını etkileyen ve pek çok kadının hayatına mal olan bir hastalık. Erken teşhis ve tedavi, hayatta kalma oranlarını önemli ölçüde artırıyor. Bu nedenle '#ErkenTeşhisHayatKurtarır' mesajımızı buradan vermek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Motosikletli Kadınların Farkındalık Çabası

Etkinliğin ruhunu yansıtan bir diğer isim ise, Tekirdağ Motorcular Grubu'nun kurucularından Esin Çarşambalı oldu. Çarşambalı, motosiklet tutkunları olarak sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek verdiklerini belirtti. "Erken teşhis sayesinde kadınlar, tedavi gördükten sonra sağlıklı bir yaşam sürdürebilir. Motosikletli kadınlar olarak meme kanserine dikkat çekmek için buradayız." dedi.

Bu anlamlı etkinlik, toplumda meme kanseri hakkında farkındalığı artırmayı ve erken teşhisin öneminin altını çizmeyi hedefliyor.

Tekirdağ'da 25 motosikletli kadın, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında

Tekirdağ'da 25 motosikletli kadın, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında "Pembe Festival" farkındalık turu düzenledi. Motosiklet tutkunu kadınlar, sahil dolgu alanından Barış ve Özgürlük Parkı'na kadar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde tur attı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal