Tekirdağ Sıla bebek olayı nedir? 2 yaşındaki Sıla bebek öldü mü, ne oldu?

Tekirdağ’daki Sıla bebek olayı Türkiye’nin gündeminin son başlıklarından birisi Malkara ilçesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Sıla bebeğe cinsel istismar uygulandığı iddiası ortalığı karıştırmıştı. Son dakika gelişmelerini merak edenler ise arama motorlarından Sıla bebek öldü mü, Tekirdağ 2 yaşındaki çocuk, Sıla bebek haberi, Sıla bebeğe ne oldu gibi terimleri sorgulamaya başladı. İşte detaylar…

12.09.2024-17:00 - (Son Güncelleme: 12.09.2024-17:00) Tekirdağ Sıla bebek olayı nedir? 2 yaşındaki Sıla bebek öldü mü, ne oldu?

Narin Güran cinayetinin yankıları henüz susmamışken bir korkunç iddia da Tekirdağ’dan geldi. İddiaya göre Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki Sıla bebek, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve olayla ilgili cinsel istismar ve darp bulgularının olduğu öne sürülmüştü. Çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı bu korkunç olayın ardından arama motorlarında en çok Sıla bebek öldü mü, Tekirdağ 2 yaşındaki çocuk, Sıla bebek haberi, Sıla bebeğe ne oldu gibi konuların sorgulandığı görüldü.

Tekirdağ Sıla bebek olayı nedir?

Malkara ilçesinde ilk başta anlaşılamayan bir sebepten dolayı hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Sıla bebeğin vücudunda darp izlerine rastlanması ve kısa bir süre sonra bebeğin beyin kanaması geçirmesi akıllara korkunç senaryolar getirdi. 

Tekirdağ Sıla bebek olayı nedir? 2 yaşındaki Sıla bebek öldü mü, ne oldu?

2 yaşındaki talihsiz bebek yoğun bakıma alınırken olayla ilgili soruşturma başlatılmış, anne ve üvey baba başta olmak üzere 5 kişi gözaltına alınmıştı. Peki 2 yaşındaki Sıla bebek öldü mü, ne oldu? 

2 yaşındaki Sıla bebek öldü mü, ne oldu?

Tekirdağ’da şiddet gören 2 yaşındaki S.Y.'nin darp edilmesiyle ilgili gözaltına alınan iki şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Bebeğin annesi B.Y.'nin dini nikahlı yaşadığı eşi ve önceki gün tutuklanan 18 yaşından küçük zanlılardan birinin babası olan bu iki kişi, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcılığı tarafından yapılan sorgulamanın ardından, şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Böylece olayla ilgili tutuklu sayısı beşe yükseldi.

Tekirdağ Sıla bebek olayı nedir? 2 yaşındaki Sıla bebek öldü mü, ne oldu?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, şiddet ve istismara maruz kalan 2 yaşındaki bebeğin entübe durumda olduğu, kardeşinin ise devlet koruması altına alındığı belirtildi. Bakanlık, bu süreçte psikososyal destek çalışmalarının başlatıldığını, olayla ilgili dava sürecine müdahil olarak suçluların en ağır cezayı alması için takipçi olacaklarını vurguladı.

Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün de konuya ilişkin dün yaptığı açıklamada, 2 yaşındaki bebeğin cinsel istismara uğradığının Adli Tıp raporuyla kesinleştiğini duyurmuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal