Teemu Pukki transferinde Fenerbahçe devreye girdi! Transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor

Fenerbahçe, İngiliz ekibi Norwich'in formasını terleten 31 yaşındaki Fin santrafor Teemu Pukki'nin transferi ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.

06.05.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-13:57) Teemu Pukki transferinde Fenerbahçe devreye girdi! Transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor

Bu sezon ortaya koyduğu performansla taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe gelecek sezonun planlamalarına başladı. Gelecek sezon için sürpriz isimleri gündemine alan Fenerbahçe'de son olarak gündeme gelen isim büyük yankı uyandırdı. Bu sezon gol yollarında ortaya konulan performansla büyük hayal kırıklığı yaşayan takımda, gelecek sezon golcü sorunu için Fin golcü Teemu Pukki'nin kadroya dahil edileceği aktarıldı. Yaşanan bu gelişme büyük yankı uyandırmış durumda.


Görüşmelere başladılar

Forvet takviyesi için Fin golcü Teemu Pukki'yi gözüne kestiren Fenerbahçe'nin futbolcunun transferine büyük önem verdiği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Pukki'nin bonservisi olmaması ise transferde dikkat çeken bir başka ayrıntı. Norwich formasını terleten 31 yaşındaki Pukki bu sezon Premier Lig'de 26 karşılaşmada 7 gol ve 1 asistlik bir performans ortaya koydu.

Türkiye transferine sıcak bakıyor

Pukki'nin güncel piyasa değeri 5 milyon euro civarında bulunurken, 1.80 boyundaki forvetin de Türkiye'de oynamaya oldukça sıcak baktığı gelen başka bilgiler arasında. Bu anlamda Fin golcünün gelecek sezon Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili gelişmeler sarı lacivertli taraftarlar tarafından büyük bir merakla takip edilmekte.

Futbolcunun kariyeri

Kariyerine Finlandiya'nın KTP takımında başlayan futbolcu ardından Sevilla altyapısına gitti. Sonrasında ise HJK Helsinki'nin yolunu tuttu. HJK Helsinki sonrasında ise Schalke'ye gitti. Schalke sonrasında ise sırasıyla; Bröndby, Celtic Tve son olarak İngiliz ekibi Norwich'in formalarını terletiyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal