TBMM Genel Kurulu'nda Kapalı Oturum Başladı

TBMM, İsrail'in Lübnan'ı işgal girişimi üzerine kapalı oturuma geçti. Bakanlar bilgilendirme yapacak.

08.10.2024-15:50 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-15:50) TBMM Genel Kurulu'nda Kapalı Oturum Başladı

TBMM Genel Kurulu'nda Kapalı Oturum Başlatıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, İsrail'in Lübnan'ı işgal girişimi ve bölgedeki son gelişmeleri değerlendirmek üzere kapalı oturuma geçti. Genel Kurul, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı.

Oturumda Yapılacak Konuşmalar

Kurtulmuş, açılış konuşmasında yürütmenin yaptığı gündem dışı söz taleplerine yönelik bilgileri paylaştı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in gündem dışı konuşma yapmalarının sağlanacağını belirtti.

Kapalı Oturum İçin Alınan Kararlar

Oturum öncesi, AK Parti'nin kapalı toplantı önergesi kabul edildi. Kurtulmuş, salon dışındaki dinleyicilerin ve görevlilerin dışarı çıkarılmasını talep etti ve hazırlıklar için birleşime ara verdi.

Kapalı oturuma, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve diğer partilerin liderleri katıldılar.

Oturumda Bayraklar ve Semboller

Oturumda TBMM Başkanı Kurtulmuş ile divan üyeleri, Türk ve Filistin bayraklarının yer aldığı atkılar takarak birlik mesajı verdiler.

TBMM Genel Kurulu, İsrail'in Lübnan'ı işgal girişimi ve bölgede yaşanan gelişmelerin ele alınacağı...

TBMM Genel Kurulu, İsrail'in Lübnan'ı işgal girişimi ve bölgede yaşanan gelişmelerin ele alınacağı kapalı oturum için toplandı. Genel Kurul hizasındaki basın bürolarından çalışanlar çıkarılarak kapıları kilitlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal