TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Muhtarlar Buluşması'nda Açıklamalar

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İstanbul Muhtarlar Buluşması'nda muhtarlıkların önemine değindi ve gelecekle ilgili mesajlar verdi.

19.10.2024-20:06 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-20:06) TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Muhtarlar Buluşması'nda Açıklamalar

Muhtarların Önemi Vurgulandı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, geçtiğimiz günlerde düzenlenen İstanbul Muhtarlar Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "İnsanın huzurunun, güveninin, refahının, saadetinin ve mutluluğunun olmadığı yerde devlet yönetimi yeterince güçlü olmaz" ifadelerini kullanarak, muhtarlıkların toplum için ne denli hayati bir rol üstlendiğini belirtti.

Muhtarlıkların Güçlendirilmesi

Şişli’deki Grand Cevahir Otel'de gerçekleştirilen buluşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım gösterdi. Kurtulmuş, muhtarlık müessesesinin Türkiye demokrasisinin temel taşlarından biri olduğunu vurguladı: "Doğrudan bir demokrasi örneği olan muhtarlık, vatandaşlarımızın ilk başvurabileceği ve taleplerini devlete iletebileceği en önemli kurumlardan biridir".

Gelecek Vizyonu

Kurtulmuş, muhtarlıkların güçlendirilmesinin, Türkiye’nin her alanda güçlü olabilmesi için gerekli olduğunu dile getirdi. Özellikle Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına doğru ilerlerken, kaynaşmanın sağlanmasının öneminin altını çizen Kurtulmuş, "Devletle milletin bütünleşmesi, muhtarlıkların sağlayacağı etkin hizmetlerle pekişecektir" dedi.

Başarı Dilekleri

Yeni dönemde görev alan tüm muhtarlara başarılar dileyen Kurtulmuş, "Allah bu ülkeyi ve milleti, tam bir bütünleşmeyle daha güçlü yarınlara götürsün" şeklinde umut dolu bir mesaj paylaştı. "İnşallah sözü güçlü, gücü tesirli Türkiye’nin yüzyılı olsun" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Şişli'de Grand Cevahir Otel'de düzenlenen, Cumhurbaşkanı Recep...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Şişli'de Grand Cevahir Otel'de düzenlenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı İstanbul Muhtarlar Buluşması'nda konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal