Tartışma zincirleme kazaya dönüştü: Çok sayıda kişi yaralandı

İstanbul Küçükçekmece’deki D-100 Karayolu’nda iki servis minibüsü, tartışma amacıyla araçlarını durdurunca zincirleme kaza yaşandı. Kazada çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

08.07.2024-10:09 - (Son Güncelleme: 08.07.2024-14:17) Tartışma zincirleme kazaya dönüştü: Çok sayıda kişi yaralandı

Küçükçekmece ilçesinin D-100 Karayolu mevkiinde zincirleme bir kaza meydana geldi. Bu sabah saat 06.45 sıralarında D-100 Karayolu'nun Göl mevkisinde, Avcılar istikametinde meydana gelen trafik kazasında 13 kişi yaralandı. İddialara göre, 34 LUN 036 plakalı servis minibüsünün şoförü ile bir başka servis minibüsü şoförü olan Ömer Suiçmez arasında trafikte tartışma çıktı.

Tartışma zincirleme kazaya dönüştü

Tartışma sırasında minibüsünü durduran şoför, arkasından gelen Suiçmez’in kullandığı servis minibüsünün duramayarak çarpmasına neden oldu. Bu sırada, arkasından gelen bir su tankeri ve başka bir servis minibüsü de kazaya karışarak birbirlerine çarptı. Kazada servis minibüsünde bulunan 13 kişi yaralandı.

Tartışma zincirleme kazaya dönüştü: Çok sayıda kişi yaralandı

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri, kaza yerinde detaylı inceleme ve çalışmalarını başlattı.

Kaza nedeniyle Avcılar istikametinde iki şerit kapandı ve uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normal akışına döndü.

Araçlarda yaralılar var

Kazaya karışan Ömer Suiçmez, olayla ilgili olarak, "Yan yoldan gelirken önümdeki otobüse yol vermedim diye beni sollayıp önümde durdu. Aşağıya indi, beni dövmeye gelirken arkadan araç bana vurdu. İşçi personel servisi çekiyorum. Araçlarda 6-7 tane yaralı var. Ciddi durumları yok ama yaralı hepsi," şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal