Tarkan’dan sitem dolu paylaşım: Depreme yardıma koşanlar ateşe veriliyor

Türkiye’nin en başarılı sanatçılarından Tarkan, Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımda Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’a da destek veren Tarkan, "Binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor.’’ sözlerini kullandı.

16.02.2023-09:56 - (Son Güncelleme: 16.02.2023-17:56) Tarkan’dan sitem dolu paylaşım: Depreme yardıma koşanlar ateşe veriliyor

6 Şubat Pazartesi günü 9 saat arayla Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler büyük bir can kaybına sebep olurken 100 bini üzerinde vatandaşımızın yaralanmasına sebep oldu. Deprem yaralarının sarılmaya çalışıldığı şu günlerde sanat dünyasından destek yağarken, Megastar Tarkan’dan depremle ilgili sitem dolu bir paylaşım geldi.  Tarkan, "Binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor. İnanılır gibi değil. Çok yazık. Milletimiz bunu hak etmiyor" ifadelerini kullandı.

Tarkan’dan sitem dolu paylaşım

Ülke olarak depremin yaralarını sarmaya çalıştığımız bugünlerde ünlü şarkıcı Tarkan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Paylaşımında olan biteni büyük bir üzüntü ile takip ettiğini ifade eden Tarkan, "Milletimiz bunu hak etmiyor" dedi.

Tarkan Deprem Son Dakika

Tarkan paylaşımında şu satırlara yer verdi;

"Biliyorum çok kez altı çizildi ama ben de söylemeden edemeyeceğim. Deprem ülkesi olan memleketimizde yetkili merciler, bilim insanlarının uyarılarına kulak verseydi ve gerekli önlemler önceden alınsaydı depremin verdiği tahribat bu boyutta yaşanmayacaktı. İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi.

Tarkan Deprem Son Dakika-1

Sorumlular değil yardım edenler ateşe atılıyor

Milletçe içimiz yanarken, herkes tek yürek olmuşken, arama kurtarma ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş günlerdir canla başla umutların sönmemesi için mücadele ederken, yetkililerden kimse samimi bir üzüntüyle elini kalbine, vicdanına koyup kabul etmiyor bu sonucun hatalarını, ihmalkarlığını. Aksine binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor. İnanılır gibi değil… Çok yazık… Milletimiz bunu hak etmiyor."

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal