Taraftarium 24 Selçuk Sports Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı izle Bein Sports 1 –Justin TV İnat Box FB GS maçı canlı maç izle yayın

Türkiye’nin iki dev takımı Kadıköy’de derbi maçında karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ile Galatasaray’ın da tek hedefi zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak taraftarına gövde gösterisi yapmak olacak. Bu müthiş karşılaşmayı canlı ve şifresiz izlemek isteyenler arama motorları üzerinden Taraftarium 24 Selçuk Sports Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı izle Bein Sports 1, Justin TV İnat TV FB GS maçı canlı maç izle yayın terimlerini sorguluyor.

21.09.2024-19:00 - (Son Güncelleme: 21.09.2024-19:01) Taraftarium 24 Selçuk Sports Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı izle Bein Sports 1 –Justin TV İnat Box FB GS maçı canlı maç izle yayın

Jose Mourinho’lu Fenerbahçe ile Okan Buruk’lu Galatasaray, son yılların en gergin geçmesi beklenen dünya derbisinde binlerce taraftarın önüne çıkacak. Hafta ikinci sırada giren ev sahibi Fenerbahçe lider Galatasaray karşısında kazanmak ve zirveyi ele geçirmek istiyor. Galatasaray ise zorlu Kadıköy deplasmanından Victor Osimhen, Mauro Icardi, Davinson Sanchez gibi star isimlerle beraber zaferle ayrılmak istiyor. Milyonların takip edeceği Fenerbahçe Galatasaray maçı için hazırlık yapan spor severler Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı nasıl izlenir, Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izle live stream, Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izle Selçuk sports, Fenerbahçe Galatasaray kadrosu  muhtemel ilk 11, Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izle kaçak gibi terimler kullanıyor. 

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

Kalplerin adeta duracağı Fenerbahçe Galatasaray derbisi 21 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de Ülker Stadyumu’nda başlayacak. Dev derbi canlı yayınla Bein Sports 1 ekranlarında futbol severlerin keyfine ortak olacak.

Fenerbahçe Galatasaray muhtemel 11

Fenerbahçe: 

Livakovic, Mert Müldür, Djiku (Becao), Çağlar, Oostewolde, İsmail, Fred, Szymanski, Tadic, Maximin, Dzeko

Galatasaray: 

Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus, Osimhen

Taraftarium 24 Selçuk Sports Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı izle Bein Sports 1 –Justin TV İnat Box FB GS maçı canlı maç izle yayın

Fenerbahçe Galatasaray derbisi hakemi belli oldu

Atilla Karaoğlan, bu akşam oynanacak Fenerbahçe Galatasaray derbisinde orta hakem olacak. Dev mücadelede tartışmalı pozisyonları Onur Özütoprak, Atilla Karaoğlan ile paylaşacak.

Jose Mourinho ilk derbisinde

Geçmiş yıllarda İngiltere’de, İtalya’da ve İspanya’da sayısız önemli maça çıkan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, bu kez Fenerbahçe’nin başında Galatasaray derbisi tecrübesini de yaşayacak. Tecrübeli teknik adam belki de kariyerinin en ateşli ve haliyle en gergin derbisine çıkacak gibi görünüyor.

Okan Buruk’tan oyunculara tahrik uyarısı

Fenerbahçe deplasmanında önemli bir sınav verecek olan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, oyuncularına taraftardan ve rakip oyunculardan gelebilecek tahriklere karşı oyun düzenlerini bozmamaları uyarısında bulundu. Başarılı teknik adam ilk derbisini yaşayacak isimlerle hafta boyunca özel olarak ilgilendi. 

Dev Derbi Öncesi Takımların Kadro Planlaması Netleşiyor

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak dev derbi öncesi teknik direktörler kadro planlarını belirledi. Karşılaşmada her iki takımın da sahaya hücum ağırlıklı kadrolarla çıkması bekleniyor.

Mourinho'dan Hücum Baskısı Planı

Fenerbahçe teknik direktörü José Mourinho, Dusan Tadic’i saha içi lideri olarak belirlerken, forvet arkasında Szymanski ve Maximin’i kullanacak. İleride ise tek santrfor olarak Edin Dzeko sahada olacak. Mourinho, oyuncularından panik havasından uzak durmalarını ve Kadıköy’de tribünlerin desteğiyle Galatasaray üzerinde ilk andan itibaren baskı kurmalarını hedefliyor. Deneyimli hoca, "Rakibin artıları ve eksilerini masaya yatırdık. Taraftarın enerjisini de iyi kullanarak, istediğimizi alacağız" dedi.

Okan Buruk'tan Hücum Ağırlıklı Kadro

Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk ise Fenerbahçe deplasmanında genel oyun tarzından taviz vermeyi düşünmüyor. Son haftalarda kazanan kadroyu bozmayacak olan Buruk, hücum ağırlıklı oyuncularla sahada olacak. İleri uçta Victor Osimhen, arkasında Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens ve Yunus Akgün’e şans vermeye hazırlanan Buruk, merkezi ise Torreira-Sara ikilisine emanet edecek. Savunmanın beklerinde Kaan Ayhan ve Jakobs yer alırken, stoperde Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı forma giyecek. Kalede ise derbilerin tecrübeli ismi Fernando Muslera’nın görev alması kesin gözle bakılıyor. Bu taktiksel hamleler ve oyuncu tercihleriyle derbinin seyir zevki yüksek ve çekişmeli geçmesi bekleniyor. Hem Mourinho hem de Buruk’un hücum odaklı oyun planları, futbolseverlere unutulmaz bir derbi yaşatmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar için tıklayınız.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal