Tapu sahibi olmak isteyenlere müjde! Milli Emlak TOKİ’ye meydan okudu: 6.000 TL’ye tapu sahibi yapıyor

Taşınmaz sahibi olmak isteyenler emlak piyasasını bir hayli yakından takip ediyor. Emlak piyasasının hareketliliği devam ederken; birçok vatandaşı taşınmaz sahibi yapan TOKİ’ye rakip çıktı! Milli Emlak 6.000 TL’ye tapu sahibi yapacak.

26.03.2024-11:19 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-11:35) Tapu sahibi olmak isteyenlere müjde! Milli Emlak TOKİ’ye meydan okudu: 6.000 TL’ye tapu sahibi yapıyor

Emlak piyasasındaki hareketlilik sekteye uğramadan devam ederken, uygun fiyatlarla tapu sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ’nin satışa çıkardığı konut arsa gibi seçenekleri değerlendirmeye devam ediyor. Özellikle birçok vatandaşı uygun fiyatlarla ev sahibi yapan TOKİ, zaman zaman uygun fiyatlı arsa ve arazi fırsatları da sunmaya devam ediyor. TOKİ’nin yanı sıra uygun fiyatlarla taşınmaz sahibi olmak isteyen vatandaşlar Milli Emlak’ı da takipte. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olan Milli Emlak, resmen TOKİ’ye meydan okuyacak fırsatı son dakika olarak duyurdu. 6.000 TL’ye taşınmaz sahibi yapacağını paylaştı. 

Milli Emlak’la 6.000 TL’den taşınmaz sahibi olabilirsiniz

TOKİ’nin yıl içerisinde düşük gelirli vatandaşlara yönelik imza attığı projeler vatandaşlar tarafından yoğun takipte. TOKİ’nin yanı sıra Milli Emlak tarafından da yıl içerisinde birçok yerin fırsat duyurulmaya devam ediliyor. Özellikle hafta içerisinde farklı farklı illerde satışa çıkartılan arsa, arazi, tarla, konut fırsatları vatandaşların uygun fiyatlarla taşınmaz sahibi olmasına yardımcı oluyor. Atıl durumda olan hazine arazileri, hobi bahçeleri, arsalar, lojmanlar gibi çeşitli taşınmazları düşük gelirli vatandaşların uygun fiyatlarla satın almasına alan tanıyan Milli Emlak’tan 6.000 TL ödemeli taşınmaz sahibi olmanız mümkün. 

Tapu sahibi olmak isteyenlere müjde! Milli Emlak TOKİ’ye meydan okudu: 6.000 TL’ye tapu sahibi yapıyor

Milli Emlak’la 5 yıl emlak vergisi ödemiyorsunuz

Milli Emlak tarafından satışa çıkartılan taşınmazlardan satın alan vatandaş da ekstra olarak 5 yıl boyunca emlak vergisinden de muaf oluyor. İstedikleri taşınmazı uygun fiyatlarla satın alan vatandaşlar, 24 ay eşit taksit ile taşınmaz ödemesini yaparak yatırım fırsatını yakalayabiliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün sayfasında satışa çıkartılan bu taşınmazları il ve ilçenize göre filtreleyebilir 6.000 TL’den başlayan fiyatları yakalayabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal