Tahran'da İsrail'e Karşı Protesto Gösterisi

Tahran, İsrail'in Filistin ve Lübnan'a yönelik saldırılarını protesto etmek için toplandı.

08.10.2024-19:05 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-19:05) Tahran'da İsrail'e Karşı Protesto Gösterisi

Tahran'da İsrail'e Yönelik Protesto

İran'ın başkenti Tahran'da, İsrail'in Filistin ve Lübnan'a düzenlediği saldırıları protesto etmek amacıyla büyük bir gösteri yapıldı. Ayrıca, Hamas ve Hizbullah'a destek için de bir araya gelindi.

Filistin Meydanı'nda Toplanma

Filistin Meydanı'nda bir araya gelen çoğunluğu kadınlardan oluşan kalabalık, İsrail'in Lübnan’daki Hizbullah lideri Hassan Nasrallah ve İranlı Tuğgeneral Abbas Nilfuruşan'ın hayatını kaybettiği saldırılara karşı tepkilerini dile getirdi.

Alevlenen Duygular

Göstericiler, İran, Lübnan ve Filistin bayrakları ile birlikte, Hizbullah flamaları ve Nasrallah ile Nilfuruşan'ın posterlerini taşıdılar. Kalabalık, İsrail ve ABD’ye karşı sloganlar atarak duygu dolu anlar yaşadı.

İran'ın başkenti Tahran'da İsrail'in Filistin ve Lübnan'a saldırılarını protesto ve Hizbullah ve...

İran'ın başkenti Tahran'da İsrail'in Filistin ve Lübnan'a saldırılarını protesto ve Hizbullah ve Hamas'a destek gösterisi düzenlendi. Tahran'da Filistin Meydanı'nda toplanan çoğunluğu kadınlardan oluşan gruplar, İsrail'in Lübnan'da Hizbullah lideri Nasrallah ve İranlı Tuğgeneral Abbas Nilfuruşan'ın da yaşamını yitirdiği saldırılar ile Gazze ve Lübnan'da sürdürdüğü soykırım ve savaş suçlarını protesto etti. İran, Lübnan ve Filistin bayrakları, Hizbullah flamaları ile Nasrallah, İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani ve İranlı general Abbas Nilfuruşan'ın posterlerini taşıyan göstericiler, İsrail ve ABD aleyhine sloganlar attı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal