Taha Akgül Güreş Federasyonu Başkanlığı İçin Hedeflerini Açıkladı

Taha Akgül, Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına aday olduğunu ve güreşi eski günlerine döndürmeyi hedeflediğini belirtti.

17.10.2024-11:10 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-11:10) Taha Akgül Güreş Federasyonu Başkanlığı İçin Hedeflerini Açıkladı

Taha Akgül, Güreş Federasyonu Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Adayı Taha Akgül, kazandığı tecrübeleri sahaya yansıtmayı hedeflediğini ifade etti. Akgül, "Güreşi mevcut durumundan kurtarmak bizim görevimiz. Güreşin kaybedecek dört yılı daha yok," dedi.

Başarılı Bir Spor Kariyeri

Akgül, 2024 Paris Olimpiyatları'nda kazandığı madalya ile aktif sporculuk hayatını noktalamış ve birçok uluslararası başarı elde etmiştir. "Her şeyi güreş sayesinde kazandım, bugün Taha Akgül isem güreş sayesindedir,” diye konuştu.

Güreşin Geleceği İçin Yenilikler

Akgül, altyapının kötüye gittiğini ve kulüp sayısının azaldığını belirterek, tesisleşme ve kurumsallaşma eksikliklerinin giderilmesi gerektiğini vurguladı. "Federasyon olarak yapacağımız büyük hamleler var," dedi.

Cumhurbaşkanı'nın Desteği

Taha Akgül, Cumhurbaşkanı'nın kendilerini cesaretlendirdiğini ve federasyona yeni tesis kazandırma hedefinde olduklarını açıkladı. "Bunu başarmak için kulüpleri ve sponsorları bir araya getirip altyapıyı güçlendireceğiz," dedi.

Uzun Vadeli Planlamalar

Sporcunun son iki olimpiyatta altın madalya kazanamaması üzerine değerlendirme yapan Akgül, 2032 Olimpiyatları için hedefler belirlediklerini belirtti. "Kısa vadeli planlar yerine, uzun vadeli hedeflere odaklanmalıyız," ifadelerini kullandı.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Akgül, spor camiasında birliği teşvik edeceklerini, her yıl çalıştaylar düzenleyerek ortak akılla kararlar alacaklarını vurguladı. "Federasyonumuz, herkesin derdini dinleyip çözümler bulacağı bir yer olacak," dedi.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Adayı Taha Akgül, AA muhabirine, kariyer hedeflerine ilişkin...

Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Adayı Taha Akgül, AA muhabirine, kariyer hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal