Tab Gıda halka arz ne zaman yapılacak? Tab Gıda halka arz eşit mi, oransal mı? 2023 Tab Gıda halka arz kodu

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) başvurusunu onayladığı TAB Gıda halka arz ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Aracı kurumun İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. olacağı 2023 Tab Gıda halka arz tarihi ve kodu araştırma konusu oldu. Peki Tab Gıda halka arz ne zaman yapılacak? Tab Gıda halka arz eşit mi, oransal mı? İşte detaylar…

14.10.2023-12:38 - (Son Güncelleme: 14.10.2023-12:38) Tab Gıda halka arz ne zaman yapılacak? Tab Gıda halka arz eşit mi, oransal mı? 2023 Tab Gıda halka arz kodu

SPK tarafından onaylanan Tab Gıda’nın halka arz işlemleri hakkında yapılan araştırmalar yoğunlaştı. Tab Gıda talep toplama tarihi, halka arz kodu, halka arz tarihi gibi konular yatırım yapmayı amaçlayan kişiler tarafından araştırılıyor. Peki Tab Gıda halka arz Ne Zaman yapılacak? Tab Gıda halka arz eşit mi, oransal mı?

Tab Gıda halka arz ne zaman yapılacak?

TAB GIDA halka arz tarihi 18-19-20 Ekim 2023 olarak belirlendi. 3 gün sürecek halka arzda lot fiyatı 130 TL olarak açıklandı.

Tab Gıda halka arz

Tab Gıda halka arz katılım endeksine uygun mu?

Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş. halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Tab Gıda halka arzının katılım endeksine uygun olduğu açıklandı.

Tab Gıda kaç lot verir?

Tab Gıda halka arzda 52.500.000 lot verecek. Halka arz TABGD bist kodu ile Yıldız Pazar'da işlem görecek.

Tab Gıda halka arz eşit mi, oransal mı?

Tab Gıda halka arzı eşit dağıtım olarak gerçekleşecek.

2023 Tab Gıda halka arz kodu 

Tab Gıda halka arzı TABGD bist koduyla Yıldız Pazar'da işlem görecek.

Halka arzda toplamda 52.500.000 lot dağıtılacağı açıklandı. Halka arz büyüklüğü 6,8 Milyar TL olarak açıklandı. Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş. halka arzı '' İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'' tarafından gerçekleşecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal