Survivor’da yarışma sırasında şaşırtan olay! Nisa parkur devam ederken uyuyakaldı

Survivor’da yarışma sırasında izleyenleri şaşırtan bir olay yaşandı. Son günlerin gündem yarışmacılarından Nisa parkur devam ederken uyuyakaldı.

28.05.2022-10:08 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-10:08) Survivor’da yarışma sırasında şaşırtan olay! Nisa parkur devam ederken uyuyakaldı

TV8’de yayınlanann Survivor All Star 2022’de artık son dönemece girilirken yarışmacıların yorgunlukları yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlıyor gibi görünüyor. 27 Mayıs Cuma günü yayınlanan Survivor yeni bölümünde ödülden dönen gönüllüler takımının yarışmacılarından Nisa’nın dokunulmazlık oyunu sırasında uyuyakalması yarışmaya damgasını vurdu.

Nisa parkur devam ederken uyuyakaldı

Survivor yeni bölümde ödül oyununu kazanan ve ödülün tadını çıkaran gönüllüler takımı, dokunulmazlık oyununda yarışmak için yeniden parkura çıktı. Yarışma başladığı sırada 7 kişi olan gönüllüler takımının 6 kişiyle yarışmaya devam etmesi dikkat çekti.

Nisa Uyuyakaldı

Gönüllüler takımındaki bu eksikliğin sebebinin Nisa olduğu anlaşıldı. Survivor’da son haftaların gündem isimlerinden birisi olan Nisa Bölükbaşı parkur başladığı sırada halsizlik ve yorgunluktan dolayı uyuyakaldı.

Yarışmanın ikinci etabından sonra uyumaya başlayan Nisa’nın durumunu gören doktorlar hemen yarışmacının yanına giderek ilk kontrolleri yaptı. Nisa yapılan kontrollerin ardından oyundan alındı.

Nisa’nın sağlık durumu doktorların diğer kontrolleri sonrasında netlik kazanacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal