Survivor Yokluk Adası nedir şartları nedir? Yokluk Adasına kimler gidecek?

İnsanların heyecanla ve severek takip ettiği TV8'in programı Survivor All Star 2022 programında Acun Ilıcalı konseyde bazı açıklamalarda bulundu. Peki bu açıklamalar neler? İşte tüm detaylar haberimizde.

31.03.2022-00:44 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-00:44) Survivor Yokluk Adası nedir şartları nedir? Yokluk Adasına kimler gidecek?

Survivor All Star 2022 programında geçtiğimiz hafta Birleşme yaşandı. Peki birleşme ile birlikte gelen yeni değişimler nelerdir? Acun Ilıcalı'nın konseyde yarışmacılara açıkladığı yokluk adası nedir? Sürgün adasından farkı nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yokluk adası nedir

Acun Ilıcalı programın konseyinde yarışmacılara bazı açıklamalarda bulundu. Bundan sonra yokluk adası adı altında bir kuralın işleneceğini bildirdi. Yokluk adasının sürgün adasından farkları ve Acun Ilıcalı'nın açıklamaları şu şekilde; "Yokluk adasına gittiğinizde orada 24 saat tek başınıza kalacaksınız. Yanınızda teknik ekipten de kimse bulunmayacak. Eviniz olmayacak. Yalnızca bir avuç pirinç ve sınırsız suyunuz olacak. Uyumak için battaniye ve tahta parçası verilecek. Güvenlik kameraları belli işaretlerle iletişim kurmak için bulunacak. Herhangi bir sağlık probleminiz olmadığı sürece kimseyle iletişim kuramayacaksınız. Gece de yalnız başınıza olacaksınız. Oradaki ağaçlardan faydalanabilirsiniz. Bu şartlarda 24 saat yokluk adasında yaşayacaksınız." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal