Survivor Ogeday'ın kadınlar konuşmasın çıkışından Sema'dan sert yanıt: Çarpacağım bir tane göreceksin kadınlığı

Survivor All Star'da önceki bölümde Sema ile Ogeday arasında gerginlik yaşandı. İşte habere ilişkin o detaylar...

09.04.2022-15:08 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-15:33)

Ekranların en sevilen televizyon programlarından biri olan Survivor'da bu yıl birbirinden hırslı ve yetenekli isimler yer alıyor. Yarışmacılar oyun esnasında mücadele verirken kazanmanın hırsıyla tansiyon da yükseliyor. Önceki bölümde de ünlüler ve gönüllüler takımları arasında yaşanan mücadelede kadınlar turunun galibi gönüllüler olurken, sonrasında erkekler turu başladı. Oyun esnasında Adem ile Anıl yarışırken, Anıl rakibi Adem'in ortak denge tahtasına basmadığını iddia etti. Oyunu kaybetmesinin ardından hala aynı konu üzerinde itirazlarda bulunan Anıl'a sinirlenen Sema; ''Hadi işine bak, söylediler zaten'' dedi. Sema'nın çıkışı üzerine ise Anıl; ''Sema düzgün konuş'' yanıtını verdi. Bunun üzerine Sema da; ''Oyunun içinde onu dağıtmak için itiraz ediyorsun. Koşarken bunu yapıyorsun, ayıptır'' dedi. Anıl ise bu sözler üzerine; ''Sema bir daha düzgün konuş benimle, rica ediyorum. 'İşine bak' falan deme bana. Sokak ağzıyla konuşmayın benimle'' diyerek tartışmayı sürdürdü. 

Sema ile Anıl kavgasına Ogeday dahil oldu

Tartışmanın uzamasına sinirlenen ve bu konuyu konuşarak çözmek isteyen Sema Anıl'ın yanına giderek; ''Sokak ağzını gösteririm ben sana. Anıl Berk Baki haddini bilecek. Ben sana bunu argo olarak söylemedim'' dedi. Anıl ile Sema tartışmasında konuya dahil olan Ogeday ise; ''Kadınlar yarışırken erkekler konuşmasın dedin ya. Erkekler yarışırken de kadınlar karışmasın. Yanlış zamanda konuşuyorsun, nabzı yüksek'' ifadelerini kullandı. Kadınlar konuşmasın demesine sinirlene Sema; ''Ogeday ben Anıl'la konuşuyorum. Sana ne, sen bir gitsene. Ben argo kullanmadığımı açıklamaya geldim. Kadınlar konuşmasın ne demek ayrıca. Çarpacağım bir tane göreceksin kadınlığı'' çıkışında bulundu. Anıl'la bir kez daha konuşarak tartışmayı sonlandıran ikiliden Sema seremonide gözyaşlarına hakim olamayarak; ''Olanlara katlanamıyorum. Üç aydır hiçbir tartışma içinde olmadım ama artık burama kadar geldi'' dedi. 

Sema Ogeday kavgası olay oldu

Sema Ogeday’ı palmiyeye benzetti

Yaşanan tartışma sonrasında ada konseyine giden takımlardan Sema'ya konu hakkında söz hakkı veren Acun Ilıcalı'ya karşı Sema düşüncelerini dile getirdi. Sema; ''Aslında üç aydır çok gerilmeyen bir insanım. Ama artık o kadar sıkıldım ki. Yani bir yarışmacı oyun oynarken, dengedeyken rakibinin oraya basıp basmadığını nasıl görüyor. Ben o an fikrimi söyledim, Murat onay verdi Adem'e. Anıl itiraz etti ben de 'Tamam işine bak, zaten burada bakan insanlar var' dedim. Ki normalde de takım arkadaşlarıma da bu tarz durumlarda 'hep sakin kalın, geri dönüş gelecek' derim. Orada bir gerilim yaşadık biz ama bunu Anıl'la halledebiliriz. Üç aydır palmiye taklidi yapan Ogeday, burada hakaretler uçuşurken ses çıkarmadı, ben Anıl'la konuşurken yanımıza geldi. Sen böyle dedin, Anıl'la konuşma' diye. Ben öyle bir şey demedim. Kadınlar oynarken; orada gülüşülmesin istedim. Ki bunu onlara da kendi takım arkadaşlarıma kızıyorum diyerek söyledim. Kadınlar oynarken, erkekler konuşmasın gibi bir şey olamaz'' diyerek sonlandırdı.

Ogeday: Sema gereksiz konuya dahil oldu

Sema'nın konuya ilişkin sözlerinden sonra da Ogeday söz hakkı alarak ''Kadınlar oynarken biz Adem ağabey ile uzaktan konuşuyorduk. Sema gereksiz bir şekilde konuya dahil oldu. Belki kaybettiği için yaptı. Ama Anıl olayında sadece onun nabzı yüsek, olay büyümesin diye söyledim. Sema'nın bana 'palmiye taklidi yapıyor' demesine de bir şey söylemeyeceğim'' dedi. Sema ise; ''Normalde hiçbir olaya karışmayan Ogeday'ın bunu yapmasına şaşırdım. Gelip bana bağıracak bir insan da değil. Garezi bana mı? Hiç sorun yaşamadığımız bir adam normalde. Bu çocuk bugün tartıştığım çocuk değil'' yanıtını verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal