Survivor eleme adayı kim oldu? 2024 Survivor All Star’da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor’da 2. eleme adayı kim sorusu dün akşam yayınlanan yeni bölüm ile netlik kazandı. 21 Ocak 2024’te yayınlanan bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak ediliyor. Peki Survivor eleme adayı kim oldu? 2024 Survivor All Star’da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte detaylar…

22.01.2024-16:56 - (Son Güncelleme: 22.01.2024-16:56)

TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor 2024 All Star’da dün akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacıların kıran kırana mücadele ettiği haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonucunda hangi takımın galip geldiği ve eleme adayının hangi yarışmacı olduğu sorusu merak edildi. Öte yandan yeni bölümde Nagihan’ın fiziksel temasları da dikkatlerden kaçmadı. Peki Survivor eleme adayı kim oldu? 2024 Survivor All Star’da dokunulmazlığı kim kazandı? 

Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star 2024’te haftanın ilk eleme adayı 6 oy alan Sercan Yıldırım olmuştu. Dün yayınlanan yeni bölüm sonrasında dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım, adadan gitmesini istedikleri kişiyi konseyde yazdı. Yapılan oylama sonucu Bozok ve Özgür 6 puan, Yunus Emre 1 puan aldı.

Survivor Eleme Adayı Kim Oldu

Konseyde eşit oyların alınması sonucu, takım kaptanına karar verme görevi düştü. Kırmızı takımın kaptanı olan Özgür, oylama sonucunda adı çıkan Bozok'u eleme adayı olarak seçti. Bu durumda eleme adayları arasına Sercan ve Bozok da katıldı. İki yarışmacı, eleme düellosunda kıyasıya bir mücadele verecek.

Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım, dün gece haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oyun öncesinde takımlar, ilk olarak avantaj mücadelesine çıktı. Sunucu Murat Ceylan, 8 olan takımın ilk turu kazanacağını ifade etti. Avantaj oyununun son etabında Sahra ve Merve arasındaki mücadele nefes kesti. Son etapta Sahra'nın aldığı sayı ile avantajı mavi takım 8-7 galip geldi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal