Survivor Ekstra yok mu, neden yok? 27 Nisan Survivor Ekstra neden bitti mi, final mi oldu? Survivor Ekstra hangi günler yayınlanıyor?

Survivor All Star yeni bölümünden sonra ekranlara gelen Survivor Ekstra 26 Nisanda yayınlanmadı. 27 Nisan da yayın akışında yerini almayan program izleyiciler tarafından Survivor Ekstra yok mu, neden yok 26-27 Nisan Survivor Ekstra neden yayınlanmadı? Bitti mi, final mi oluyor?Survivor Ekstra hangi günler ekranlara gelecek? soruları araştırılmaya başlandı. O halde Survivor Ekstra neden başlamıyor, Survivor Ekstra ne zaman, saat kaçta, hangi günler işte tüm detaylar...

27.04.2022-23:30 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-23:30) Survivor Ekstra yok mu, neden yok? 27 Nisan Survivor Ekstra neden bitti mi, final mi oldu? Survivor Ekstra hangi günler yayınlanıyor?

Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalını alması ile birlikte kanalında yayınladığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını yorumlamak, kamera arkasındaki görüntüleri göstermek ve konuklarıda ağırlayarak gerçekleştirilen talk-show programı anlamına gelmektedir Survivor Extra.

 Program Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Survivor All Star'dan hemen sonra ekranlarıdaki yerini alıyor. Ancak 26-27 Nisan günü programın yayınlanmaması izleyiciler tarafından artık yapılmayacağımı sorularını akla getirdi ve izleyiciler Survivor Extranın neden olmadığını araştırmaya başladı. Survivor Extra yayından kaldırıldı mı? İşte tüm detaylar...

Survivor Extra 27 Nisan Çarşamba Neden yok?

Sunuculuğunu Furkan Dede, Murat Özarı, İhsan Tarkan ve Hanzade'nin üstlendiği Survivor Extra normalde Survivor All Star'ın hemen ardından ekranlardaki yerini almaktaydı. Ancak bu sıralar bazı günler yayınlanmaya başladı. Normalde her Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri olan program geçen haftalarda da Perşembe günü yayında yerini almamıştı. Henüz neden yayınlanmadığı ile ilgili bir açıklama getirilmedi. 27 Nisan Çarşamba günü de yayın tablosunda yerini almayan Survivor Extra programı için izleyiciler net bir cevap bulamadı.

Survivor Extra neden yok

27 Nisan TV8 yayın tablosu 

19:15 Survivor All Star

20:00 Annenin Sırrıdır Çocuk

00:15 Annenin Sırrıdır Çocuk

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal