Survivor dokunulmazlık oyununu dün kim kazandı? 25 Şubat Survivor eleme adayı kim oldu?

TV8’de yayınlanan Survivor All Star 2024’te dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Mavi takım ile kırmızı takım yarışmacılarını korumak için kıyasıya mücadele ederken kimin galip geldiği ve Survivor’ın eleme adayının kim olduğu merak edildi. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu dün kim kazandı? 25 Şubat Survivor eleme adayı kim oldu? İşte konu hakkında merak edilenler…

26.02.2024-12:54 - (Son Güncelleme: 26.02.2024-12:54)

Survivor’da milyonlarca seyircinin nefesi dokunulmazlık oyunu ile kesildi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda galip gelen kırmızı takım, mavi takımdan Begüm’ün eleme potasına gitmesine sebep oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu öncesinde Survivor dokunulmazlık oyununu dün kim kazandı? 25 Şubat Survivor eleme adayı kim oldu? gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor.

Survivor dokunulmazlık oyununu dün kim kazandı?

Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için çekişmeli mücadele başladı. Engellerden geçerek sembolleri düşürmeye çalışan her iki takım arasında yoğun bir rekabet yaşandı. Mücadelede üstünlüğü elde eden MAVİ TAKIM, oyunu 10-12'lik skorla kazanarak dokunulmazlığın galibi oldu.

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı

25 Şubat Survivor eleme adayı kim oldu?

24 Şubat Cumartesi günü yapılan dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımdan haftanın ilk potaya giden eleme adayı Begüm oldu. Geçen hafta erkekler arasında yapılan elemelerde ise Survivor'a veda eden isim Dora olmuştu. 

Survivor ikinci eleme adayı yeni bölüm sonrasında belli olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal