Survivor birleşme partisi ne zaman yapılacak? 2022 Survivor birleşme partisinin tarihi belli oldu mu?

Survivor All Star kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam ediyor. Bu sene daha zorlu şartlarla yarışan Survivor yarışmacıları kadar izleyenlerde birleşme partisini bekliyor. Peki, 2022 Survivor birleşme partisinin tarihi belli oldu mu? Birleşme partisinin ne zaman olacağına dair açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi.

05.03.2022-22:24 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-22:25) Survivor birleşme partisi ne zaman yapılacak? 2022 Survivor birleşme partisinin tarihi belli oldu mu?

Sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor All Star hız kesmeden devam ediyor. Geçen senelere bakıldığında bu sene ekranlardaki yerini daha erken tarihte alan Survivor'ın birleşme partisinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Hem izleyiciler hem de yarışmacılar heyecanla birleşme partisini beklerken bileşme partisi öncesi her hafta 2 yarışmacı elenecek ve böylelikle ana kadroda kimlerin yer alacağı yavaş yavaş belli olmaya başlayacak.

2022 Survivor birleşme partisi ne zaman?

Birleşme partisinin ne zaman yapılacağı konusu Survivor takipçileri tarafından merak ediliyordu. Her geçen biraz daha birleşme partisine yaklaşıldığı biliniyor, fakat tam tarihi bilinmiyordu. Bunun üzerine Acun Ilıcalı'dan birleşme partisinin ne zaman olacağına dair açıklama geldi. Acun Ilıcalı, parti öncesinde hızlı eleme dönemine geçileceğini de ifade etti.

Mart ayının sonunda gerçekleşecek olan birleşme partisi hakkında Acun Ilıcalı şunları dile getirdi: "Birleşme partisi bizim için Survivor'un başlama düdüğü olacak. Birleşme partisine 22 yarışmacı katılacak. Yani her takımdan 11 kişi. Arkadaşlar Survivor'da hızlı eleme dönemi başladı. Haftada 2 eleme olacak." 

Birleşme Partisi ne zaman

Survivor birleşme partisinde hangi ünlü gelecek?

Birleşme partilerinin ne kadar renkli geçtiğini geçen senelerde yapılanlardan hatırlamak mümkün. Her sene olduğu gibi birleşme partisinde bu sende bir sürpriz olacağını duyuran Acun Ilıcalı, birleşme partisinin sürprizini açıkladı. Bu sene birleşme partisinde Edis'in sahne alacağını duyuran Ilıcalı, aynı zamanda adaya bir uçak dolusu seyircinin de geleceğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal