Survivor All Star’da birinci finalist belli oldu: ‘Pankartları hazırlayın geliyoruz’

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024’ün ilk final oyununda kazanan yarışmacı Batuhan oldu.

11.06.2024-11:13 - (Son Güncelleme: 11.06.2024-11:13) Survivor All Star’da birinci finalist belli oldu: ‘Pankartları hazırlayın geliyoruz’

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star'da kıyasıya rekabet tüm hızıyla sürüyor. Aylardır devam eden yarışma artık finale yaklaşıyor ve ilk finalistin belirleneceği kritik oyun oynandı. Bu oyunda ilk elenen yarışmacı Nefise oldu.

Yarışmaya veda eden isim Nefise oldu

Nefise, duygularını şu sözlerle dile getirdi: 

"İnanılmaz zor bir gündü, bugün kötüydüm ve elendim. Yarın farklı bir mental bakış açısıyla oyuna tutunmaya çalışacağım. Açık söylemek gerekirse, düellonun mental yorgunluğunu atlatmadan oyuna gelmek insanı gerçekten etkiliyor. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Umarım hak eden bugün kolyeyi alır ve kendini finale atar."

Survivor All Star’da birinci finalist belli oldu: ‘Pankartları hazırlayın geliyoruz’

Bu akşam Survivor'da Seda ve Ogeday da yarışmaya veda etti. Son ikiye ise Atakan ve Batuhan kaldı. Survivor 2024 All Star'ın ilk finalisti, Atakan'ı yenerek doğrudan İstanbul finaline katılma hakkı kazanan Batuhan oldu.

‘Pankartları hazırlayın geliyoruz’

Oyunun ardından mutluluğunu paylaşan Batuhan, "İnanılmaz mutlu hissediyorum. O uçağa güçlü ve kararlı bineceğim. Bu başarıyı tüm aileme, babama, kardeşime ve destekçilerime armağan ediyorum. Pankartları hazırlayın, geliyoruz." dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal