Survivor All Star 2024 için hazırlanan Nagihan Karadere: Kameralar önünde babasını aradı!

Eski milli atlet Nagihan Karadere, 'Survivor All Star 2024' için gün sayarken kardeşi Fehmi Karadere ablası hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

06.12.2023-17:10 - (Son Güncelleme: 06.12.2023-18:09) Survivor All Star 2024 için hazırlanan Nagihan Karadere: Kameralar önünde babasını aradı!

'All Star' formatında düzenlenecek Survivor 2024 kadrosuna da dahil olan Nagihan Karadere özel hayatıyla da gündeme geliyor. Fehmi Karadere, anne ve babasının kızları Nagihan Karedere'nın evlatlıktan reddedilmesi için mahkemeye başvurduğunu iddia etmişti. Kardeş Fehmi Karadere’nin 38 yaşındaki ablasının ailesi tarafından evlatlıktan reddettiğini hatırlatılması üzerine ünlü sporcu Nagihan Karadere, kameralar önünde babasını arayarak iddiaları yalanladı. 

Nagihan Kardeşi

‘‘Fehmi dışında kimseyle bir sorunum yok’’

Yılbaşı partisinden Nagihan'a iddialar sorulunca başarılı yarışmacı, hemen kameralar önünde babasını aradı. Babası iddiaları yalanladı. muhabironline'ın haberine göre; Nagihan Karadere de "Fehmi dışında ailede kimseyle sorunum yok ailemin bir dediğini iki etmedim" dedi.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal