Survivor All Star 2024 3. bölüm fragmanı: Survivor yeni bölümde neler olacak? Survivor’da kim eleme adayı oldu?

Survivor’da yeni sezon oldukça yüksek tansiyonda başladı. Son bölümde yaşanan olaylar sonrası gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. Öte yandan Survivor All Star 2024’te ilk eleme adayı kim oldu? sorusu da merak ediliyor. Peki Survivor yeni bölümde neler olacak? Survivor’da kim eleme adayı oldu? İşte Survivor All Star 2024 3. bölüm fragmanı…

02.01.2024-23:00 - (Son Güncelleme: 02.01.2024-23:11)

TV8 ekranlarında yepyeni bir sezona daha giriş yapan Survivor’da Turabi ile Yiğit Poyraz arasında yaşanan kavga sosyal medyada Gündem olmuştu. Haftanın ve sezonun ilk dokunulmazlık oyunu sonunda konseye giden yarışmacılar ilk eleme adayını belirlemişti. İzleyenler ise Survivor’ın yeni bölümünde neler olacağını merak ediyor. 

Survivor yeni bölümde neler olacak? 

Survivor All Star 2024’ün ilk ada konseyinde yarışmacılar ilk eleme adayı olarak Doğukan Manço’yu belirledi. Çok sayıda ismin kendi adını yazmasına tepki gösteren Manço, “birtakım çakallık kokuları sezdim” ifadesini kullanacak. Nagihan ve Seda arasında ise “erken çıktın” gerilimi yaşanacak. Öte yandan Seda, Merve’nin istatistik kovaladığını iddia ederek “hep istatistik kovalama 2015’ten beri” diyecek. Merve ise “dokunulmazlık oynuyoruz, kazanacağız, sana ne, sana mı soracağım” ifadelerini kullandı.

Survivor All Star 2024

Öte yandan ilk bölümde Turabi ile Yiğit Poyraz arasında yaşanan kavga, Turabi Hakan Hatipoğlu gerilimine dönüşecek. Turabi kendine has açıklamalarıyla yeni bölümde önemli ifadelere yer verecek. Hakan’ın arı kovanına çomak soktuğunu belirten Turabi “adalet nerede” diyecek.

Survivor All Star 2024 3. bölüm fragmanı, yeni bölüm biter bitmez TV8 ekranlarında yayınlanacak. Yeni bölüm bu akşam saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal