Sürücülere bayram müjdesi! Akaryakıt ve otogazda 15 gün sürecek indirim bugün başlıyor

Son dönemlerde sürekli gelen zamlar sonrası sürücüler yakıt kampanyalarını araştırmaya başladı. Peki en son açıklanan kampanyanın detayları neler? İşte haberimiz...

29.04.2022-17:26 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-17:26) Sürücülere bayram müjdesi! Akaryakıt ve otogazda 15 gün sürecek indirim bugün başlıyor

Savaş sebebiyle son zamanlarda sürekli olarak zamlanan benzin ve motorin fiyatları sürücülerin cüzdanlarını aşındırmaya devam ediyor. Devamlı gelen zamlardan korunmak adına sürücüler son zamanlarda kampanya araştırmasına girişti. Bu manada İş Bankası eliyle bir kampanya hayata geçirildi. Kampanya dahilinde, kampanyaya katılanlara 50 TL bonus verilecek ve bu puanlar daha sonraki alışverişlerde kullanılıp 50 TL indirim olarak sürücülere yansıtılacak.

Türkiye'nin en köklü bankalarından biri olan İş Bankası, son dönemlerde sürekli olarak artan fiyatlara karşı müşterilerinin yanında olduğunu göstermek adına yeni bir kampanya hizmeti sunduğunu açıkladı. Banka, Aytemiz istasyonlarında geçerli olacak kampanyanın ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı.

Son Gün 15 Mayıs

Aytemiz istasyonları ile yapılan işbirliği kampanyasından yalnızca bireysel müşteriler faydalanabilecek. Kampanyanın 15 Mayıs tarihine kadar devam edeceği vurgulanan açıklamada puanların 25 Mayıs'a kadar hesaplara yükleneceği de açıklanan detaylar arasında yer alıyor. Kullanılmayan puanların ise 30 Haziran tarihinde hesaplardan geri çekilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen sürücülerin Maximum Mobil uygulamasını cep telefonlarına indirmeleri ve “Kampanyalar” bölümünden akaryakıt kampanyasına başvurmaları gerektiği belirtilerek “KATIL” butonuna tıklanması, kampanyaya katılım sağlanması için yeterli olacağı belirtildi.

50 TL İndirim 

İş Bankası tarafından yapılan akaryakıt kampanyası açıklamasında Aytemiz istasyonlarından, 4 farklı günde yapılan 150 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamalarına 40, 4 ödemeden en az birinin Maximum Aytemiz Mobil Ödeme ile yapılması durumunda ise ek 10 TL, toplamda 50 TL MaxiPuan hediyesinin verileceği ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal