Süper Lig’de Cengiz Ünder sürprizi: Resmi açıklama geldi

Fransa ekibi Marsilya’da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder için Süper Lig’den yeni bir talip ortaya çıktı. İşte detaylar...

08.07.2023-17:32 - (Son Güncelleme: 08.07.2023-17:32)

Geçen sezondan bu yana Marsilya forması giyen Cengiz Ünder ile ilgili yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. 25 yaşındaki milli futbolcuya Süper Lig devi talip oldu.

Roma’dan 8,4 milyon euro bonservis bedeli ile Marsilya’ya transfer olan Cengiz Ünder için Fenerbahçe’nin devreye girdiği iddia edildi. 

Fransız basınından Fenerbahçe iddiası

Star’ın haberine göre; Fransız basınında çıkan haberlere göre; yetenekli futbolcu Cengiz Ünder'e Süper Lig'in dev kulübü Fenerbahçe talip oldu. Gelecek sezona güçlü bir başlangıç yapmak isteyen sarı-lacivertli ekip oyuncuyu kadrosuna katmak için Fransız ekibi Marsilya'ya 4 milyon euroluk teklifte bulundu.

Cengiz Ünder

Marsilya daha iyi bir teklif bekliyor

Fenerbahçe’nin teklifini yetersiz bulan Fransız ekibi Cengiz Ünder için daha yüksek bir rakam talep ediyor. Mavi beyazlı takımın Avrupa’dan gelecek diğer tekliflere odaklandığı kaydedildi.

Bu sezon 46 maçta görev aldı

Cengiz Ünder bu sezon Olimpik Marsilya forması ile tüm kulvarlarda 46 maçta görev aldı bunların 32'sinde ilk 11'de sahaya çıktı. 2924 dakika oyunda kalan futbolcu 5 gol, 6 asist ile skora katkı sağladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal